<

LG invită cosumatorii să urmărească noutățile aduse în cadrul IFA Berlin 2020 Online

AcasăUncategorizedLG invită cosumatorii să urmărească noutățile aduse în cadrul IFA Berlin 2020...

LG Electronics (LG) își împărtășește viziunea locuinței viitorului în cadrul IFA 2020, care se desfășoară online pentru prima dată în istoria sa de 96 de ani. Având tematica Life’s Good from Home (Viața e frumoasă de acasă), standul expozițional virtual LG le va permite vizitatorilor să exploreze cele mai recente inovații ale companiei direct din confortul de acasă și de pe dispozitivele mobile. Conferința de presă LG din cadrul IFA 2020 se va desfășura la Messe Berlin pe 3 septembrie, la ora 11:00 CEST, și va fi transmisă în direct online pe canalul de YouTube LG Global (www.youtube.com/GlobalLG).

 

Sub sloganul Life’s Good from Home, dr. I.P. Park, CTO al LG Electronics, va prezenta viziunea de viitor în care consumatorii se vor bucura de o locuință mai sigură și mai comodă, pe măsură ce oamenii de pe tot globul se obișnuiesc cu noul stil de viață. LG ThinQ Home Solution, care debutează în cadrul IFA 2020, este răspunsul inovator al companiei la noul normal și o viziune incitantă a vieții noastre din viitor.

Odată cu anularea expoziției IFA de la Berlin din acest an, LG și-a creat propria casă inteligentă ca stand de expoziție în Coreea, în cadrul căruia va demonstra cum produsele LG colaborează fără probleme pentru a vă oferi cea mai bună experiență cu putință în propria locuință. La lansarea standului din cadrul IFA, starul K-pop Henry Lau va ghida vizitatorii într-un tur virtual al locuinței de patru etaje, ce evidențiază toate modurile diferite în care casa contribuie la confortul și sustenabilitatea maxime, folosind tehnologia LG. Turul casei va fi acompaniat de un videoclip interactiv al unei familii rezidente în casa LG, pe care vizitatorii o pot personaliza în funcție de preferințe.

Pe lângă expoziția cu casa inteligentă și conținutul video interactiv, standul virtual LG din cadrul IFA va oferi o convingătoare experiență interactivă a modului în care compania vă face traiul acasă mai relaxant, mai eficient și mai plin de satisfacții. Vizitatorii standului LG din cadrul IFA 2020 vor afla totul despre beneficiile gamei extinse de electrocasnice inteligente și servicii integrate ale companiei, pe măsură ce parcurg diversele zone.

“Deși preferam să participăm în condiții mai bune, suntem încântați să facem parte din IFA 2020 și să împărtășim cu consumatorii din întreaga lume viziunea noastră a unei locuințe mai sănătoase și infinit mai comode,” a declarat Kim Jin-hong, șef al Centrului de Marketing Global al LG Electronics. “Prin forța noastră bazată pe AI și un design centrat pe om, noi creăm o suită de produse și servicii complet integrate care simplifică traiul, munca și relaxarea de acasă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE