fbpx

More

  TLC lansează un concurs cu premii în valoare de 8.000 de euro

  Publicat în:

  Până pe 31 martie, TLC sărbătorește Dragoste de la prima vizionare! Urmărește programele TLC, prinde „cuvântul zilei”, înscrie-l pe lovetlc.ro și ai șansa de a câștiga săptămânal un voucher în valoare de 1.000 de euro sau premiul cel mare, un voucher de 3.000 de euro!

  Te pasionează căutarea pentru „Rochia perfectă„, ești curioasă care sunt provocările care apar când mai sunt „90 de zile până la nuntă„, vrei să afli dacă există „Iubire mai presus de cuvinte” sau te-a prins serialul „Nimeni și nimic„? Atunci TLC te premiază! TLC lansează astăzi, 19 februarie, concursul „Dragoste de la prima vizionare„, cu premii în valoare de 8.000 de euro.

  Mecanismul concursului este foarte simplu: urmărești TLC, înscrii cuvântul zilei pe lovetlc.ro și ai șansa de a câștiga! În fiecare zi, timp de șase săptămâni, TLC va afișa „cuvântul zilei” pe ecran. Fiecare telespectator care vrea să aibă o șansă de câștig trebuie să înscrie cel puțin unul dintre aceste cuvânte pe lovetlc.ro. Va fi ales, prin tragere la sorți, câte un câștigător săptămânal. La finalul concursului, câștigătorul marelui premiu va fi desemnat tot prin tragere la sorți.

  Premiile, în valoare de 8.000 de euro, vor fi acordate astfel:

  • În fiecare săptămână va fi extras un câștigător pentru unul dintre cele cinci vouchere în valoare de 1.000 de euro. Fiecare norocos își va putea folosi voucherul pe emag.ro, pentru a-și achiziționa orice produs Dyson.
  • La finalul concursului, va fi ales câștigătorul voucherului în valoare de 3.000 de euro, în baza căruia va putea achiziționa unul sau mai multe televizoare smart TV Samsung de pe emag.ro.

  Regulamentul complet este disponibil aici.

  Ne găsiți și pe Google News

  52 Comments

   • Încerc sa trimit cuvântul care apare respectiv” Blând ” îl respinge . Îmi spune ca nu este acesta cuvântul. Este ora 1,20 ora României. Chiar acum a fost afișat cuvântul Blând. Ce sa cred?

    • Cuvântul se schimbă în fiecare zi. Astfel DVS ați încercat să introduceți cuvântul ce a fost anunțat pentru ziua de 27.02 este nevoie să așteptați până ce cuvântul se schimbă și se introduce cel pentru ziua din 28.02.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole