fbpx
More

  TP-Link Tapo C200 Review

  Publicat în:

  În ultima săptămână am avut posibilitatea de a testa o cameră Wi-Fi de supraveghere pentru interior din gama Tapo a celor de la TP-Link și mai exact Tapo C200. Aceasta nu doar că este o cameră smart dar și ușor de folosit atunci când doriți să vă supravegheați locuința, dar este și utilă, mai ales în cazul în care aveți copii sau animale de companie ce doriți să le supravegheați sau să luați legătura de la distanță. Dimensiunea mica vă poate păcăli, însă calitățile acesteia sunt la nivel înalt.

  Prezentarea camerei

  Aceasta este formată din 2 părți, primul segment din partea de jos este baza fixă, iar cel de-al doilea element din paratea de sus conține obiectivul camerei, ce are capacitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade și poate fi montată atât cu baza pe o bucata de mobilier sau poate fi amplasată în tavan. Pe partea din față este amplasată camera, iar sub obiectiv avem un buton de resetare cât și un slot de card tip microSD. Acesta poate suporta carduri de până la 128GB. În partea din spate este amplasat un difuzor, prin intermediul căruia se pot transmite mesaje vocale de pe telefon. De asemenea, prin intermediul acestui difuzor putem auzi și alarma sonoră, creată pentru a speria vizitatorii nedoriți.

  Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este TP-Link-Tapo-3.jpg

  Configurarea

  Configurarea camerei se face foarte ușor prin ajutorul unei aplicații pe telefon numita „TP-Link Tapo”. Aceasta are o interfață foarte ușor de folosit, permitandu-vă să adaugați mai multe dispozitive, printre care și: prize smart, camere smart și becuri smart. Conectivitatea dintre cameră și telefon se face prin intermediul rețelei Wi-Fi, permitandu-vă ca după configurare să vă conectați la aceasta și printr-o rețea mobila .

  Modul Video

  Camera are capacitatea de a filma fiecare detaliu la o rezoluție crystal-clear 1080p și o capacitate de a acoperi un unghi de 360 grade acoperirea orizontala și 114 grade acoperire verticală. Pe timp de noapte aceasta activează modul „Night Vision”, ce oferă vizibilitate de până la 9 metri, captând toate detaliile. 

  Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este TP-Link-Tapo-1.jpg

  Talk

  Este una din funcțiile ce vă oferă posibilitatea de a transmite un mesaj audio prin difuzorul camerei. Functia este utilă atunci când aveți animale de companie și le surprindeți într-un moment în care acestea nu sunt ascultătoare și doriți să le atrageți atenția.

  Voice Call

  Această funcție vă permite să purtați o discuție cu copii sau cu alți membri ai familiei atunci când sunteți plecat de acasă.Fiind un plus mai ales în perioade ca aceastea.

  Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este TP-Link-Tapo-2.jpg

  Detection On

  Vă permite să selectați o anumită zona pe care să o supravegheze iar atunci când în acea zona se detectează mișcare, camera trimite o notificare prin intermediul telefonului. De asemenea permite înregistrarea continuă sau doar atunci când detectează mișcare. În cazul în care primiți o notificare cum că camera a detectat mișcare în zona respectivă, puteți trimite o alertă sonoră pentru a speria intrușii din casă.

  Atunci când doriți ca dispozitivul de supraveghere să nu mai înregistreze, puteți activa „Privacy Mode”, aceasta dezactivează obiectivul acesteia și veți avea parte de intimitatea dorită.

  De asemenea, camera permite conectarea mai multor camere și vă oferă posibilitatea de a le urmări pe toate în același timp. Înregistrările se vor salva în cloud și pot fi descărcate direct pe telefonul mobil pentru a fi urmărite, ori puteți programa camera pentru a înregistra într-un anumit interval de timp. Pe timp de noapte nu aveți de ce să vă faceți griji, datorită modului de noapte, aceasta înregistrează până și cele mai mici detalii chiar și până la o distanță de 9 metri.

  Din punctul nostru de vedere camera Tapo C200 a celor de la TP-Link este perfectă pentru a monitoriza o anumită zonă din locuința personală. Având un preț foarte bun și posibilitatea de a o seta foarte ușor  Tapo C200 este una dintre cele mai fiabile camere dea cest tip. Iar pentru cei ce doresc să achiziționeze această cameră o pot face chiar de aici.

   

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole

  În urma testelor am fost foarte încântați de această cameră datorită numărului mare de funcții utile dar și de prețul foarte accesibil al acesteia. TP-Link Tapo C200 Review