Acasă Gaming Desktop Trust GXT 488 Froze căști de buget certificate PlayStation 4

Trust GXT 488 Froze căști de buget certificate PlayStation 4

Trust este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ce au adus în ultima vreme o serie de periferice de gaming de foarte bună calitate. Iar de această dată TechStart.ro a avut ocazia să testeze o pereche de căști intitulată Trust GXT 488 Forze ce sunt certificate PlayStation și oferă un sunet și calitate la un preț foarte bun.

GXT 488 Forze vine în trei variante Forze ,Forze-G și respectiv Froze-B ce este diferit la aceste trei modele sunt culorile , calitatea sunetului cât și a căștilor este aceași. Conectivitatea se realizează prin intermediul mufei de tip Jack și chiar dacă au certificarea PlayStation acestea sunt compatibile cu orice device ce suportă o mufă Jack. Ce ne-a surprins de la prima atingere este faptul că sunt foarte ușoare și nu vor deranja în sesiunile lungi de gaming alături de prieteni.

 

Aceste căști vin cu o serie de specificații precum difuzoare de 50 mm , un microfon omnidirecțional ce captează vocea și anulează foarte bine zgomotul de fundal cât și un cablu potrivit de 1.2 m ce este căptușit în material pentru o rezistență îndelungată și are adaptat o consolă de volum. Iar greutatea lor este de doar 300 de grame iar acest aspect poate fii elementul ce reușește să convingă orice gameră să le achiziționeze mai ales pentru cineva ce dorește să le folosească alături de consola sa PlayStation.

Din punctul de vedere al design-ului cât și a sunetului căștile GXT 488 Froze se prezintă bine, ca și design aceastea vin după cum spuneam mai sus în trei variante de culori iar pe fiecare cască au logo-ul PlayStation cât și cel al Trust GXT. Iar pe cablu există și o rotiță ce ne oferă posibilitatea de a modifica sunetul căștilor. Bureții sunt unii foarte calitativoferind un confort pentru utilizare îndelungată și pentru mine este un plus deoarece au acoperit urechea destul de bine .

Pe partea de sunet, noi am pus la test această pereche de căști în jocuri competitive precum Fortnite, Call of Duty Warzone, PUBG cât și în jocuri single player. În cele competitive au pus foarte bine în evidență cele mai mici sunete și au putut să ne conducă către victorie și am eliminat toți inamicii, iar în celelate jocuri pot duce un sunet bun și nu vor  exista probleme de calitate al acestuia.

Chiar dacă există numai părți bune asupra acestei perechi de căști există și o serie de minusuri, unul dintre ele este faptul că la prima atingere pot să ofere o senzație de calitate foarte joasă chiar să ai impresia că se vor rupe foarte repede. Însă după ce le-am testat câteva ore au reușit să mă convingă că nu se vor rupe foarte ușor.

La final de review putem spune că, căștile Trust GXT 488 Froze sunt pe departe cele mai bune căști ce se încadrează în această zonă de buget, vin cu o serie de plusuri precum greutatea de doar 300 de grame, sunetul destul de bun , prețul de neegalat fiind aproximativ 150 Ron cât și certificarea PlayStation aduc un aport mare asupra acestei perechi oferind o încredere ridicată celor ce doresc să le folosească mai ales în compania unei console PlayStation. Iar faptul că au mufă jack și functionează fără probleme și cu alte device-uri ce suportă acest tip de mufă este un alt beneficiu.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Sunet
Fiabilitate
Microfon
Calitate
Culori
Căștile Trust GXT 480 Forze sunt pe departe cele mai bune din gama lor de preț și vin cu o serie de calități ce pot să ridica așteptările utilizatorilor foarte mult. Iar parteneriatul dintre Trust și PlayStation pentru această pereche de căști este bine venit și aduce un aport de calitate în plus cestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH