<

Reivew – Ghost of Tsushima Director’s Cut, oferă experiență mai imersivă cu ajutorul PlayStation 5

AcasăGamingReivew - Ghost of Tsushima Director's Cut, oferă experiență mai imersivă cu...

Ghost of Tsushima este unul dintre cele mai bune titluri exclusive PlayStation lansate anul trecut. Iar cei de la Sucker Punch alături de PlayStation Studious au adus aventurile lui Jin într-o versiune upgradată pentru PlayStation 5.

Chiar dacă ediția Director’s Cut vine și pe PlayStation 4 deoarece aduce ceva noutăți noi vom scrie impresiile și părerile noastre pentru versiunea de PlayStation 5.

Ediția a jocului beneficeaăz de puterea de procesare a consolei PS5 și rulează la o rezoluție 4K în 60 FPS iar tot ce ne înconjuară este superb în acest titlu. Ce aduce nou este o mică îmbunătățire grafică a acestui joc chiar dacă pe o consolă PlayStation 4 Pro jocul arăta superb acum avem parte de timpi de încărcare mai rapizi și o grafică și mai bună.

Însă datorită controller-ului DualSense vom avea un plus în a trăi mai intens jocul, triggere-le adaptive și feedback-ul haptic îl vom simți la ficeare lovitură de sabie sau fiecare pas făcut în lumea jocului.

Noi am testat jocul și cu o pereche de căști Pulse 3D ce poate reda sunetul 3D Audio și aveam senzația că ne aflam pe câmpul de luptă.

Gameplay

Din punctul de vedere al gameplay-ului nu este schimbat față de versiunea de PS4. Însă cu această ediție jocul vine cu un DLC ce este intitulat Iki Island și poate să fie jucăt după terminarea Actului 1. Unde vom întâlni noi inamici, arme și armuri cât și noi secrete.

Acest DLC este valabil pentru PlayStation 5 cât și PlayStation 4.

Impresii finale

Jocul este o capodoperă din punctul nostru de vedere și nu trebuie ratat. Pentru cei ce dețin deja versiunea de PlayStation 4 a jocului Ghost of Tsushima pot face upgrade la versiunea Director’s Cut pentru 30 de euro. Iar pentru cei ce dețin un PlayStation 4 și vor să achiziționeze această versiune trebuie să scoată 20 de euro din buzunare.

Din punctul nostru de vedere jocul este un Must Play și va oferii multe ore de gameplay plăcut și o poveste intresantă.

Pentru cei ce doresc să achiziționeze varianta fizică a jocului o pot face de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE