<

Razer Kishi este lansat pentru iPhone și include 90 de zile de Game Pass Ultimate

AcasăTechRazer Kishi este lansat pentru iPhone și include 90 de zile de...

Razer a dezvăluit Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox), conceput pentru a facilita streaming-ul de conținut Xbox Game Pass Ultimate pe dispozitivele iPhone.

 

Folosind noul controller avansat, jucătorii pot rula peste 100 de jocuri disponibile prin Xbox Game Pass Ultimate, indiferent de locul în care se află. Noul dispozitiv este certificat MFi și funcționează perfect și cu jocurile iOS, care oferă suport pentru controllere, inclusiv cele din Apple Arcade.

 Noul Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) oferă caracteristici avansate pentru jucătorii pe mobile, asigurând un control mai precis prin stick-urile analogice care au și funcție de buton, D-pad-ul cu 8 direcții și butoanele cu funcții multiple. Având același design ergonomic, recunoscut pentru confortul sporit oferit de toate modelele Razer Kishi, cel mai nou membru al gamei Kishi vine cu butoane monocrom.

Jucătorii care achiziționează controller-ul vor beneficia și de o sesiune de probă gratuită de 90 zile a serviciului Xbox Game Pass Ultimate, pentru a se putea juca fără limite pe consola Xbox, pe PC și pe iPhone.

Razer Kishi este disponibil acum la prețul de 109.99 Euro,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE