Acasă Tech Gadget Razer Kishi un nou controller universal de gaming

Razer Kishi un nou controller universal de gaming

Razer anunță disponibilitatea a unui nou Controller de gaming intitulat Razer Kishi dedicat pentru telefoanele cu Android. Însă Razer Kishi asigură controlul perfect pentru jocurile accesate din cloud prin serviciul de Xbox Game Pass Ultimate.

Razer Kishi se conectează printr-un port tip USB-C, această versiune dedicată pentru Xbox a fost optimizată pentru experiența de cloud gaming oferită de Xbox Game Pass Ultimate și include un abonament de test de 14 zile la acest serviciu. Dispozitivul poate fi folosit și pentru controlul jocurilor de Android compatibile.

Această nouă versiune a controller-ului adaugă multiple opțiuni ce cresc confortul utilizatorului precum noile butoane Xbox Nexus, View și Menu incluse în plus față de versiunea de bază, Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android.

Xbox Game Pass Ultimate începând cu 15 septembrie și necesită un controller compatibil.  Razer Kishi este un accesoriu esențial pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un control tipic consolelor consacrate într-o formă portabilă, cu un design ergonomic și latențe reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE