Acasă Tech Mobile Review Xiaomi Redmi Note 8T un telefon de buget cu specificații de...

Review Xiaomi Redmi Note 8T un telefon de buget cu specificații de top

Xiaomi reușete să se ridice tot mai mult pe piață și vine cu o serie de device-uri foarte bune și majoritatea având un preț mic și o serie de specificații intresante pentru prețul care îl cere. În redacția noastră am avut un telefon Xiaomi mai exact Redmi Note 8T ce este din punctul nostru de vedere unul dintre cele mai accesibile telefoane ce are o cameră quad .

Pentru început avem parte de un design foarte simplu, avem pe partea din față un ecran din sticlă cu Gorilla Glass 5 și spatele telefonului este tot din stilcă. Culoarea telefonului testat de către noi a fost un albastru spre mov fiind foarte frumoasă.  Ca și greutate este medie din punctul nostru de vedere însă  pare un telefon solid și cel mai probabil rezistent la câteva scăpări. Acesta se simte foarte bine când îl ținem în mână, poate pârea alunecos însă alături de husa ce vine la pachet nu vom mai avea aceste probleme.

Avem  serie de butoane precum cele de volum și blocare ce se află în partea lateral dreaptă a telefonului și cititorul de amprentă ce este situat pe spatele telefonului. Ce doresc să subliniez aici este faptul că, cititorul de amprentă este rapid și nu au fost situații să încerc de mai multe ori să deblochez telefonul.

Ca și display Xiaomi Redmi Note 8T are un ecran cu o diagonală de 6.3 inch cu un panou IPS LCD ce redă culorile foarte bine și par foarte naturale. Pot spune că și luminozitatea oferită de către panou este bună mai ales când suntem afară și există mai multă lumină.

Redmi Note 8T este fratele mai mare al lui Redmi Note 8, spunem asta pentru că acesta vine cu o serie de noi funcții precum NFC și are în pachet un încărcător rapid ce poate să ofere o încărcare de până la 18 W.

Pe partea de hardware Redmi Note 8T vine cu un procesor Snapdragon 665 ce oferă destulă putere pentru acest device, ca și RAM acesta vine în două variante mai exact 3 sau 4 GB iar ca și stocare este de 32, 64 și 128 GB iar pe lângă aceasta are și un slot de microSD. Telefonul este dotat cu dual SIM.

Camerele telefonului sunt cinci la număr, mai exact patru pe spatele telefonului și în față avem o cameră de selfie de 13 MP ce realizează poze foarte bune. Iar cele patru camere din spate sunt astfel:

  • 48 MP ce este și camera principală a telefonului
  • 8 MP ce este o cameră ultra wide
  • 2 MP pentru realizarea de poze Macro
  • 2 MP pentru poze cu efect de Bokeh

Lângă aceste superbe camere se află și un bliț pe LED, cele patru camere pot realiza filmare 4K și putem spune că acest lucru ne-a surprins mai ales la prețul telefonului să fie atât de bine încărcat cu dotările enumerate.

Încărcarea se realizează prin port-ul USB-C și avem o baterie de 4.000 mAh ce este suficientă pentru acest telefon și faptul că se poate încărca la 18 W nu vom avea timpi lungi de așteptare când îl încărcăm.

Ca și software avem parte de OS MIUI 11 ce are la bază Android și putem spune că ne-a plăcut foarte multe și l-am utilizat cu mare plăcere, nu au existat probleme de încărcare aplicațiilor sau să avem de alte probleme.

Xiaomi Redmi Note 8T a reușit să ne surprindă prin prețul lui foarte bun și pentru calitate ce o oferă din punct de vedere hardware și software la acest preț. Camerele din punctul nostru de vedere sunt vedetele telefonului și putem spune că îl recomandăm cu căldură iar pentru cei intresați îl pot achiziționa de aici.

 

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Design
Sunet
Performanță
Camere
Preț
Xiaomi reușete să ne surprindă și de această dată cu un telefon bine realizat. Redmi Note 8T este pe departe cel mai bun telefon din punctul de vedere al calității dar și a prețului și va reușii să satisfacă fără probleme nevoile unui utilizator ce dorește să aibă un telefon performant și cu o cameră bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH