AcasăTechGadgetReview videoproiector BenQ EH600

Review videoproiector BenQ EH600

BenQ ne-a oferit în teste un videoproiector ce este îndreptat către zona de bussines unde acesta este des folosit la diferite prezentări și alte întâlniri. Iar în cele ce urmează vă vom prezenta ce aspecte ne-au plăcut la acesta cât și o serie de mici minusuri ce le-am observat.

Pentru început vrem să spunem că acesta este o alternativă destul de bună pentru un proiector deoarece vine echipat cu sistem-ul de operare Android și nu este nevoie să fie conectat un laptopt sau orice alt device pentru diferitele prezentări.

Un alt punct forte este dimensiunile reduse ale proiectorului EH600 ce este compact și foarte ușor de transportat. Pe lângă faptul că este de dimensiuni reduse, acesta poate să se conecteze la telefon sau chiar și la o tastatură prin Bluetooth pentru a fii utilizat mai ușor.

Ca și specificații proiectorul poate să redea imaginile la o rezoluție de 1920×1080 iar lampa are un total de 5.000 de ore de funcționare. Pe lângă acestea are sistemul Android integrat alături de 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare fiind echivalentul unei tablete.

Conectivitatea la acest proiector se poate face printr-un port HDMI din păcate este doar unul singur, mai există și un port VGA in și out și două intrări USB. Cât și unul mini USB pentru diagnositcări și control. Și o mufă jack de 3.5 mm. În plus mai vine echipat și cu o boxă ce putem spune că nu este foarte zgomotasă dar își face treaba.

Pe partea de sus există patru butoane de control. Dar se poate utiliza și o aplicație dedicată intitulată BenQ Smart Control și îl putem controla direct cu telefonul.

Noi am testat acest proiector în diferite încăperi unde lumina diferă și putem spune că face față cu brio în proiectarea imaginii mai ales că acesta este dedicat zonei bussines sau de ce nu chiar și în săli de conferințe de dimensiuni reduse sau săli de clasă. Am încercat să redăm și câteva filme sau să vizionăm și altfel de conținut însă nu acesta nu este tocmai dedicat pentru așa ceva dar a reușit să își facă treaba.

BenQ Eh600 poate fii achiziționat de aici și noi recomandăm cu căldură acest videoproiector în special categoriei de bussines și învățământ.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Imagine
Performanță
Sunet
Dimensiuni
Luminozitate
BenQ EH600 este un proiector grozav dedicat pentru videoproiectarea unor prezentări sau proiecte din zona de afaceri. Noi recomadăm acest proiector având dimensiuni reduse și mai ales că are și Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[td_block_14 category_id=”8176″ ajax_pagination=”next_prev” f_header_font_family=”824″ f_ajax_font_family=”824″ f_more_font_family=”824″ block_template_id=”” mx1f_title_font_family=”824″ mx1f_cat_font_family=”824″ mx1f_meta_font_family=”824″]

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH

[td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjIwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” mx12f_meta_font_family=”824″ mx12f_title_font_family=”824″ mx12f_cat_font_family=”824″]