Acasă Tech Mobile Review LG Velvet - un telefon elegant și o cameră stabilă

Review LG Velvet – un telefon elegant și o cameră stabilă

După ce v-am prezentat primele impresii despre noul LG Velvet ce a fost testat de către noi în cadrul programului Orange SmartPhone Tester revenim acum și cu review-ul complet despre acesta. În tot acest timp am testat toate capabilitățile sale și putem spune că ne-am făcut o părere finală despre acesta.

LG Velvet se încadrează în zona de mid-high range după cum spuneam și în articolul anterior și încă suntem de părere că prețul pe care îl are de aproximativ 3.200 LEI în cadrul webiste-ului Orange este unul destul de decent pentru ceea ce oferă.

Designul este unul ce ne-a plăcut încă de la primul contact cu telefonul, avem parte de un spate lucios de sticlă ( care este un magnet de amprente ) cât și partea din față ce este realizată dintr-o ramă de metal. Când îl ținem în mână ne oferă o senzație plăcută.

Însă trebuie să subliniem că este un smarpthone alunecos și trebuie avută mare grijă cu el, recomandarea noastră fiind să utilizăm o husă pentru o protecție cât mai bună. Pe lângă toate acestea telefonul dispune de un certificat  IP65/IP68 ce îl face să fie rezistent atât la apă cât și la praf.

Pe partea de display avem parte de un ecran ușor curbat pe laturi iar ca și panou avem parte de unul realizat chiar de către LG fiind din OLED însă ce redă culorile foarte bine și ne-a surprins în timpul ce realizam poze, vizionam filme sau în sesiunile de gaming. Poate ne-am fi dorit să avem suport de reresh rate de 90 Hz însă chiar și așa utilizarea acestuia nu a fost una deficitară.

Din punct de vedere Hardware LG Velvet am putea spune că stă foarte bine, avem parte de un procesor Snapdragon 765G ce este capabil de utilizarea 5G-ului, memoria RAM este de 6 sau 8 GB depinde de modelul optat.

Bateria este una de 4.300 mAh ce se încarcă la 25W și poate încărca și wireless la 9W. Pe partea de display se află și un cititor de amprentă unde se află sub ecran. Camerele din spate ce sunt trei la număr cu un senzr de 48 MP ce este și cea principală, o cameră ultrawide de 8 MP și una de 5 MP Bokeh. Iar pe partea din față avem o cameră selfie de 16 MP ce reușește să scoată poze foarte bune. Pe lângă toate acestea LG Velvet poate să realizeze video-uri la o calitate 4K de până la 30 FPS.

Pe partea de conectivitate LG Velvet stă foarte bine avem parte de un port USB-C cât și unul de tip jack acesta fiind un mare plus pentru că mulți încă mai caută asemenea smartphone-uri cu, conectare jack.

Ce dorim să subliniem aici este faptul că LG Velvet pe toată perioada de testare nu a funcționat 5G-ul deoarece necesita un Update ce urma să fie  oferit de către LG însă nu a ajuns la timp. Însă putem spune că și așa a funcționat foarte bine și nu au existat întreruperi. Calitatea audio în timpul apelurilor a fost bună.

Pe partea de multimedia am utilizat aces telefon jucându-ne o serie de jocuri precum PUBG, Call of Duty Mobile cât și Fortnite. LG Velvet a reușit să treacă cu brio prin toate aceste jocuri fiind utilizat pentru perioade destul de lungi de gaming. A reușit să reziste foarte bine.

În concluzie LG Velvet este un smartphone ce poate să fie utilizat în rutina de zi cu zi având și un preț destul de avantajos mai ales că avem parte de 5G ce o să fie din ce în ce mai utilizat, o cameră destul de capabilă și poate să scoată o serie de poze foarte bune în special unde lumina este slabă . Iar performanțele sale sunt excelente pentru cei ce doresc să îl utilizeze și la jocuri.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Design
Performanță
Baterie
Preț
Sunet
LG Velvet este un smartphone bine venit din partea celor de la LG și sperăm că aceștia vor mai scoate și alte telefoane poate chiar și un vârf de gamă. Având în vedere că a reușit să demonstreze de ce sunt capabil cu acest nou telefon LG Velvet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH