Review – Kingston A2000 un SSD perfect

AcasăTechPcReview - Kingston A2000 un SSD perfect

Verdict

Kingston A2000 este un SSD ce pot spune că excelează în orice mediu de utilizare, chiar dacă este catalogat ca și un SSD dedicat celor ce nu îl utilizează intens. Poate să ofere viteze bune de scriere și fiabilitatea ridicată.
+ Viteza de scriere
+ Garanția de 5 Ani
+ Prețul accesibil
- Nu am găsit nimic de reproșat în perioada de testare

Tot mai multe companii realizează SSD-uri și încearcă să atragă clienții prin diferite elemente. Cum ar fii RGB, aspect mai futuristic sau viteze mari. Însă Kingston a ales să realizeze un SSD NVME accesibil la preț și cu performanțe bune.

 

Noi am avut în teste SSD NVME Kingston A2000 de 500 GB există și o versiune mai mică de 250 GB și o versiune mai mare de 1TB. Din punctul meu de vedere acesta este îndreptat către cei ce vor un SSD NVME la un preț bun.

Pot spune că se încadrează în gama de mijloc a SSD-urilor de la Kingston. Chiar dacă se află în acel punct are o serie de perofrmanțe bune. Acesta utilizează memorii TLC 3D Nand pe 64 de layere și un controller silicon Motion SM226EN. Specificațiile acestea regăsindu-se și la versiunea mai performanteă KC2000.

Conținut Pachet SSD Kingston A2000 500 GB

Pachetul acestui SSD este unul foarte compact și la obiect. Avem în prim plan vedeta respectiv SSD-ul de tipm M2. Pentru cei ce doresc un astfel de SSD trebuie ca și placa de bază să suporte acest tip de SSD.

 

Performanțe SSD

După spusele acestora SSD-ul poate să înregistreze viteze de citire de până la 2200 MB/s și 2000 MB/s pentru scriere. Iar pentru varianta de 500 GB pe care am avut-o în teste suportă aproximativ 300 TB de conținut scris pe acesta. Iar garanția oferită este de 5 ani.

Pe partea de testare am utilizat acest produs cu propriul calculator unde deja avem instalate două SSD de tip NVME însă de la un alt producător.

Review Kingston SSD 500 GB A2000

Am încercat să instalez o serie de jocuri dar și materiale video/foto pentru a vedea vitezele de scriere dar și cât de repde încarcă.

Primele teste le-am realizat cu diferite jocuri precum CoD: Warzone, GTA 5 (Online), Doom și încă câteva titluri. Am observat mici diferențe între a le pornii de pe un HDD și sunt îmbunătățiri la loading screens.

Iar pe partea de transfer fișiere este un exemplu perfect ajungând la viteze bune și lungile minute de așteptarea au fost mult mai scurte.

Pe lângă testele relatate mai sus am încercat să vedem dacă viteza de scriere este cum o spune și producătorul. Iar rezultatul a fost unul plăcut. Testul a fost realizat cu programul CrystalDiskMark.

SSD Kingston A2000 500GB Review

Impresii și concluzie finală

Din punctul nostru de vedere SSD Kingston A2000 este mai mult pentru cei ce doresc să își facă un upgrade sau să doresc să își fac un PC ce vor să obțină performanță la preț accesibil. Iar acest produs este unul ce se încadrează în acestea categorii.

Însă chiar și așa pentru cei ce dețin sau doresc un PC de gaming este o variantă de început.

Garanția de 5 ani oferită de către Kingston este un punct forte iar vitezele sunt și ele un mare plus al acestui produs.

Acesta se găsește în magazinele de specialitate varianta de 500GB ce a fost testată de noi are un preț de 300 lei .

Iar variantele de 258 GB este în acest moment la prețul de 188 lei și varianta de 1TB este la prețul de 596 lei

Notă

Preț
Viteză
Granție
Fiabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH