<

Review – Genesis Neon 600 RGB, oferă un sunte bun și un aspect intresant

AcasăReviewReview - Genesis Neon 600 RGB, oferă un sunte bun și un...

Este pentru prima dată când punem mână pe o pereche de căști de la producătorul Genesis. Modelul testat de către noi este Neon 600 RGB și sunt pe departe o pereche de căști dedicată gaming-ului ce oferă comfort și o iluminare RGB specială.

Genesis Neon 600 RGB au un sunte stereo 2.0 cu difuzoare de 50 mm ce produc un sunte puternic și bine balansat pentru gaming.

Unboxing Genesis Neo 600 RGB

În pachet regăsim căștile propriu zise ce au un microfon fix ce nu poate fi detașat alături de un cablu învelit într-un material texit pentru o rezistență mare. Și la capătul acestuia avem un conector USB cât și două jack-uri de 3.5mm (unul pentru sunet și altul pentru microfon).

Cablul este unul destul de lung având 2.3m  și este perfect pentru folosii această pereche chiar și pentru o consolă.

Preferam să fie exclusiv prin conectare USB și să ofere un adaptor de Jack pentru cei ce doresc să le utilizeze astfel.

Perfromanță Neo 600 RGB

Căștile sunt dedicate gaming-ului și surprinzător acestea pot să fie folosite direct din cutie fără a instala un software dedicat.

Pe casca dreaptă avem o rotiță pentru modificarea volumului și un buton special pentru selectarea luminii RGB.

Ca și comfort acestea stau foarte bine ep cap în partea de sus avem o bandă ce se întinde după bunul plac și stau destul de bine pe cap. Burtele este unul moale și comfortabil.

Noi am utilizat această pereche de căști în diferite sesiuni de gaming și chiar nu au deranjat pentru perioadele lungi. Sunetul este unul bun pentru prețul care îl oferă acest model. Noi am jucat în special jocuri de tip Shooter și au oferit o calitate bună.

Însă din punctul nostru de vedere pot fi utilizate chiar și pentru ascultarea muzicii cât și urmărirea unor filme.

RGB-ul căștilor este unul special și chair îmi place cum este abordat fiind pe toată partea laterală a căștilor.

Microfonul este și el unul bun am utilizat atât în joc cât și prin diferitele programe precum Discord, Skype și au oferit un sunet clar. Noi am utilizat alături de software-ul NVIDIA Broadcast pentru a anula zgomotul de fundal. (mai multe despre NVIDIA Broadcast puteți citi aici)

Concluzii 

Căștile Neo 600 RGB sunt o alegere bună dacă aveți nevoie de o pereche de căști comfortabile și ce pot să ofere un sunet bun. Iar faptul că oferă conectare prin USB cât și mufă Jack este un mare plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE