<

Review- Fifa 22 fotbalul revine

AcasăGamingDesktopReview- Fifa 22 fotbalul revine

Sosește din nou acea perioadă din an în care FIFA se lansează și toți fanii fotbalului joacă acest titlu și își realizează fiecare echipa favorită. Noul titlu FIFA vine cu diferite îmbunătățiri față de precedentul titlu precum și o tehnologia HyperMotion, dedicată consolelor PlayStation 5 și Xbox Series X/S și Stadia (PC).

Noul titlu lansat de către EA Sports vine cu cele mai noi echipe și noi adiții față de precedentele titluri. Chiar dacă mulți consideră că este doar un DLC anual, putem spune că de această dată introduce tehnologia Hypermotion dar și o grafică tot mai realista. Jucătorii fiind realizați mult mai atent, la fel și experiența de joc.

O serie de adiții atât observat de către noi dar și de comunitat sunt faptul că portarii apaără mult mai bine iar golurile sunt mult mai greu de marcat.

Career Mode vine cu noutăți

EA oferă de acum posibilitatea să ne realizăm propriul club și să îl dezvoltăm după bunul plac. Până acum ne era permis doar să manageriem unul dintre cluburile deja existente din campionatele internaționale. Și pentru acest mod avem o serie de elemente ce le putem realiza după bunul plac, precum (logo, culori, echipamnet cât și stadion) dar și lotul echipei cât și liga unde alegem să jucăm.

Există o serie de adiți precum cât de bine se înțelege managere-ul echipei cu jucătorii și așa putem să ridicăm moralul echipei.

Volta continuă să se dezvolte

Acesta este modul recent implementat de către EA și se dezvoltă cu pași rapizi, modul respectiv este acel Fifa Street care fanii îl așțeptau de multă vreme. Iar în acest an avem introdus un skill meter ce oferă puncte în timpul meciului și în funcție de prestația pe care o avem în meci punctajul crește.

Avem și o serie de abilități denumite Signature Abilites ce se vor aplica jucătorului creat de către noi și acesta va avea diferite îmbunătățiri pe parcursul carierei. 

Ultimate Team este vedeta FIFA 22 

Este modul cel mai jucat mod în titlurile FIFA și de acesată dată modul online vine cu îmbunătățiri pe partea de matchmaking unde fiecare meci este mai stabil și nu vor exista probleme de în timpul partidelor.

Iar un alt element observat este faptul că EA ajută mai mult jucătorii și le sunt oferite diferite variante pentru a dobândii jucătorii favoriți pentru a avea o echipă la fel de bună ca și cei ce cumpără pachetele cu bani reali.

Noi cartonașe sunt introduse și de această dată și sunt denumiți FUT Heroes mai exact este vorba despre diferiți jucători ce au reușit să își facă cunoscuta prezența în diferitele campionate și vom întâlnii nume precum ario Gomez, Tim Cahill, Diego Milito, Fernando Morientes, Robbie Keane, Antonio Di Natale, Freddie Ljungberg etc.

Experiența oferită până acum în UT este una bună și am ajuns să îmi placă din nou acest mod mai ales că în anii precedenți devenise Pay 2 Win.

Fifa 22 oferă și alte moduri de joc precum meciuri simple între echiple favorite dar și multe altele.

Concluzie

Anul acesta EA Sports găsesc balansul pentru a îi face comunității pe plac dar și de a aduce un nou FIFA de calitate și bine realizat. Modurile noi dar și cele vechi reușesc să ofere o rejucabilitate mare și până la următorul titlu se vor marca multe goluri.

Fifa 22 este lansat atât fizic cât și retail pentru PlayStation 4/5 , Xbox One și Series X/S cât și pentru Windows, Switch și Google Stadia (PC)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE