Acasă Gaming Desktop Call of Duty: Warzone se bucură de un succes enorm în mai...

Call of Duty: Warzone se bucură de un succes enorm în mai puțin de o săptămână

Call of Duty: Warzone este cel mai noi mod pentru ultimul joc din seria Call of Duty, acesta este noul mod Battle Royale ce a apărut în urmă cu aproximativ o săptămână. Și oferă două moduri unul intitulat BR  bine realizate pe o hartă imensă unde se vor lupta 150 de jucători pentru supremație. Iar cel de-al doilea mod este denumit Plunder și va pune jucătorii într-o goană după bani iar cei ce vor strânge cât mai mulți bani va câștiga.

Pe lângă faptul că este free-to-play pentru toate platformele disponibile respectiv PC, Xbox One și PlayStation 4. Acesta se bucură de un succes enorm înregistrând în mai puțin de o săptămână un total de 15 milioane de jucători. Iar în 24 de ore de la lansarea acestui mod erau deja 6 milioane de jucători.

Warzone
Warzone

Am reușit să jucăm și noi modul  Warzone și suntem foarte mulțumiți de ceea ce au reuști cei de la Activision, vom revenii în curând cu o recenzie asupra modului Warzone. Pentru cei ce doresc să se bucure de întreaga experiență Call of Duty pot achiziționa jocul de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE