Review – Trust Qoby 4 in 1 Home Office Set, oferă pachetul complet pentru lucru + Concurs

AcasăConcursuriReview - Trust Qoby 4 in 1 Home Office Set, oferă...

Fiind o perioadă în care jobul sa mutat acasă, foarte mulți angajați nu au fost pregătiți și nu au avut cele necesare pentru a își desfășura jobul din propriul apartament. Iar vânzările au crescut la laptop-uri, periferice, webcam-uri etc. Iar cei de la Trust au venit cu un pachet destul de ingenios fiind unul de tipul 4 în 1 în care oferă tastatură și mouse wireless, căști cu microfon și o cameră web fiind un pachet complet pentru o desfășurare bună a task-urilor de la job.

Trust Qoby 4 în 1 este un set office și este una din cele mai bune și eficente soluții pentru companiile care doresc să ofere angajaților săi cele mai bune condiții de muncă. Însă pot spune că este un pachet bun și pentru cei ce fac școala de acasă.

Setul include următoarele produse :

Tastatura și mouse wireless Trust Ximo 

Căști cu microfon Trust Reno 

Cameră web Trust Trino

Acestea vin toate într-un pachet dedicat și sunt ambalate individual, alături de un ghid cu instrucțiuni de utilizare. Tastatura și mouse-ul vin cu un set de baterii și receiver-ul wireless pentru a se conecta la device.

Iar în cele ce urmează vom spune câteva detalii despre acestea și ce impresie ne-au lăast.

Tastatura și mouse wireless Trust Ximo 

Trust Ximo 

Atât tastatura cât și mouse-ul se conectează prin wireless cu ajutorul receiver-ului USB din pachet.

Tastatura mi-a lăsat o impresie foarte bună mai ales că are și numapd-ul din dreapta ceea ce este bine venit. Tastele nu sunt foarte zgomotoase și se apasă foarte ușor. Distanța dintre acestea este potrivită.

Mouse-ul dacă era puțin ma imare era perfect având dimensiunile unui mouse de laptop. Faptul că se poate seta DPI-ul este un mare plus și având trei trepte de DPI 800-1200-1600.

 Căștile cu microfon Trust Reno

Trust Reno

Căștile se pot conecta cu ajutorul unei mufe jack, însă în pachet există și o mufă ce împarte sunetul audio și cel de microfon. Se regăsește și o consolă de setarea volumului ce este situată pe fir. Iar ceea ce mi-a plăcut la această pereche de căști este faptul că firul este tras printr-o singură cască și nu vor exista probleme de a le încurca așa de ușor.

Acestea în timpul utilizării sunt confortabile și perfecte pentru ședințe sau cursuri online. Microfonul reușește să redea o voce clară. Nu putem spune că avem pretenția la diferite tehnologii implementate precum anularea zgomotului etc. Însă pot recomanda o soluție gratuită pentru acest lucru mai exact NVIDIA Broadcast.

Camera web Trust Trino

Trust Trino Webcam

Acest webcam are o rezoluție de doar 720p din punctul meu de vedere pute asă fie măcar 1080p însă această alegere a fost făcută pentru a avea acest pachet la un preț accesibil.

Camera poate să fie montată atât pe monitor sau laptop cât și pusă pe masă deaorece vine cu sistem de prindere foarte flexibil și permite aranjarea lui după bunul plac.

Conectivitatea este realizată prin portul USB.

Însă pentru a realiza câteva apeluri prin diferitele aplicații Zoom, Microsoft Teams ș.a este o cameră web bună și îți poți face treaba liniștit cu aceasta.

Concluzie

Pachetul Trust Qoby 4 în 1 Home Office Set este o alegere bună pentru cei ce au nevoie de aceste periferice pentru jobul lor sau școală. Acesta are un preț foarte bun în acest moment fiind aproximativ 150 de lei .

Concurs

Cu ajutorul celor de la Trust vă oferim un astfel de pachet Trust Qoby 4 in 1 Home Office Set. Iar tot ceea ce trebuie să faceți este să răspundeți la următoarea întrebare

Ce produs din pachetul prezentat ți-a atras cel mai mult atenția ? 

Răspunsurile se vor lăsa în secțiunea de comentarii a acestui Review, iar câștigătorul va fi extras prin Random.org pe data de 1 septembrie.

UPDATE Concurs

În urma extragerii căștigătorul setului Trust Qoby este Ursa Gabriela. Extragerea a fost realizată cu ajutorul aplicații Random.org și poate fi vizionată mai jos.

 

Căștigătorul urmează să fie contactat prin email pentru a oferi datele necesare pentru a intra în posesia premiului. Dacă nu răspunde în 24 de ore de la ora trimiterii email-ului se va alegea cea de a doua persoană din lista căștigătorilor.

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și alte articole

Cele mai citite articole