Review Trust Buzz un microfon pentru streaming dar și pentru școala online

AcasăReviewReview Trust Buzz un microfon pentru streaming dar și pentru școala online

Verdict

Trust Buzz este un microfon bine realizat de către bradnul Trust, dedicat celor ce doresc să realizeze streaming însă noi spunem că este bun și pentru a ține orele online sau ședințe cu, colegii de muncă.
+ Calitatea Audio
+ Stabil
+ Materiale de bună calitate
+ Simplitatea de conectare
+ Cablu USB de 1.8m
-Trepiedul are o singură poziție a picioarelor
-Necesitatea unui burete de pus pe microfon

În ultimul timp

tot utilizat un produs Trust ce pot să zic ca mi-a plăcut din toate punctele de vedere, atât ca și calitatea produsului cât și a performanței oferite de către acesta. În rândurile următoare am să vă vorbesc despre Trust Buzz, un microfon dedicat celor ce fac streaming dar și nu numai.

Microfoanele în ultima perioadă sunt tot mai utilizate, atât pentru cei ce lucrează de acasă și au nevoie să comunice alături de colegii de muncă, sau că ești un elev sau profesor . Ori ești un YouTuber sau Streamer și dorești să ai cea mai bună calitate audio, tot mai mulți producători aduc soluții.

Însă Trust vine cu un microfon foarte bun la un preț accesibil și cu un suport foarte stabil, mai exact Trust Buzz.

Aspect Trust Buzz

Pachetul microfonului este unul bine realizat, acesta se află înconjurat de un burete ce poate să absoarbă orice șoc de transport. În interiorul cutiei se află micrfonul, trepiedul ce putem modifica înlățimea, suportul ce susține microfonul cât și un cablu de tip USB ce permite conectarea acestuia la USB .

Pe lângă toate acestea se regăsește și un sticker Trust și un mic manual de utilizare.

Instalarea a fost una destul de simplă, atât a trepiedului cât șia conectării microfonului la calculator.

Perfomanțele microfonului Trust Buzz

Microfonul este unul cardioid și are o frecvență de răspuns între 30Hz și 18kHz, o impedanță de 250 ohmi cât și o sensibilitate de 36 de decibeli. Dacă analizăm toate acestea se prezintă foarte bine mai ales la prețul care se regăsește.

Am testat acest microfon cu mai multe programe, precum Zoom, Skype, Microsoft Teams și în special în Discord. Pot spune că a avut performanțe bune. Sunetul a fost unul clar și fără a prelua prea mult zgomot de fundal ceea ce ma încântat acest aspect.

Având în vedere prețul acestui microfon și utilitățile sale multiple îl recomandăm cu drag. Un aspect ne-am fi dorit ca picioarele trepiedului să poate fii modificate însă acestea pot să fie puse într-o singură poziție. Iar altceva nu avem de reproșat acestui produs din gama Trust.

Trust Buzz se poate găsii aici la un preț foarte bun pentru cei ce doresc un asemenea microfon.

 

Notă

Sunet
Calitate
Preț
Utilizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH