fbpx

More

  Review – Princess Peach Showtime! joacă rolul principal

  Published on:

  Verdict

  Princess Peach Showtime ! este cel mai nou titlu pentru Nintendo Switch unde o avem în prim plan pe Peach ce joacă o serie de roluri pe scenele de teatru cu diferite costume, inamici și recuzită diversă.
  + Jocul se prezintă excelent vizual
  + Dificultatea redusă
  - Mici probleme pe partea de optimizare

  Nintendo o readuce în prim plan pe Princess Peach după o lungă perioadă în care nu a mai fost realizat un joc dedicat acesteia. Iar de această dată avem parte de Princess Peach Showtime! în care acestea joacă o serie de rouluri pe diferite scene de teatru.

  Lumini, cameră, acțiune !

  Ei bine cu fiecare scenetă pe care o vom juca în Princess Peach Showtime! oferă o altă poveste cu inamici diverși, costume diferite unde Peach este ori un cowboy, ori un patinator artistic sau un super erou etc.

  Pe partea de gamepaly jocul este extrem de simplu și avem de apăsat doar două butoane, cel de sărit și celalt de acțiune. Iar acest lucru pot spune că este perfect pentru toate vârstele.

  Dar ce este plăcut când te joci acest titlu este faptul că fiecare nivel te duce într-o cu totul altă lume și vei avea parte de diferite roluri precum unul în care Peach este patiser și trebuie să creezi cele mai bune prăjituri, în altul ești Super Peach și orașul depinde de tine iar cel mai mult mi-a plăcut nivelul cu patinaj artistic ce a fost realizat excelent.

  Grafica este colorată și atrage cu fiecare scenă

  Am spus-o mai mereu și o spun chiar și acum Nintendo reușește să realizeze jocuri ce îți atrag atenția în orice moment, iar din punct de vedere grafic acestea reușesc să te atragă orice persoană ce vede un joc realizat de Nintendo.

  Așadar Princess Peach Showtime! primește același tratament și avem parte de un joc ce arată foarte bine mai ales că acesta este pentru Switch ce are o vechime considerabilă. Dar chiar și așa au existat mici drop-uri de FPS și pot spune că este printre primele dăți când văd acest lucru iar acest fapt consider că Switch își cam spune of-ul și bate a retragere.

  Peach avea nevoie de lumina reflectoarelor

  Princess Peach Showtime! este un joc destul de interesant merită încercat dacă ești un fan al universului Mario. Consider că merita să vedem și alte personaje presărate pe scenele de teatru din acest titlu dar poate că s-a vrut să o pună în prim plan pe Peach.

  Jocul este unul plăcut de jucat indiferent de vârstă, din păcate au existat mici probleme de optimizare dar poate că se vor rezolva pe viitor.

  Princess Peach Showtime! a fost oferit la review de către distribuitorul oficial CD Media.

  Notă

  Gameplay
  Grafica
  Optimizare
  Sunet

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Princess Peach Showtime ! este cel mai nou titlu pentru Nintendo Switch unde o avem în prim plan pe Peach ce joacă o serie de roluri pe scenele de teatru cu diferite costume, inamici și recuzită diversă.Review - Princess Peach Showtime! joacă rolul principal