fbpx

More

  Review – NBA 2K24, este anul lui Kobe Bryant

  Published on:

  Verdict

  NBA 2K24 este un titlu important pentru 2K cât și pentru fanii NBA, acesta aduce o serie de noi adiții precum Mamba Moments, o tehnologie interesante ce preia mișcările jucătorilor din diferitele meciuri și le transpune în joc pentru o autenticitate aparte. Există și părți mai puțin bune precum micro tranzacțiile ce sunt prezente în aproape toate modurile existente. Avem parte și de liga feminină de baschet unde putem juca cu cele mai bune echipe feminine din State.
  + Mamba Moments cu Kobe Bryant
  + Modurile MyCareer și MyTeam
  + ProPLAY oferă animații mai reale în NBA 2K24
  - Micro tranzacții pretutindeni
  - Nu oferă foarte multe adiții comparativ cu anul precedent

  Pentru fanii baschetului știu că anul 2024 este unul cu o însemnătate mare mai ales că are în coadă numărul 24 ce a fost și numărul de joc al regretatului baschetbalist Kobe Bryant. Iar 2K reușește să îi aducă un omagiu cu lansarea noului NBA 2K24. 

  NBA 2K24 vine cu o serie de adiții dar nu foarte multe

  În continuare rămâne unul dintre cele mai bune titluri de baschet și oferă pachetul complet oricărui fan. Avem parte de o serie de noi adiții ce le vom enumera în articol.

  Mamba Moments

  Este un nou mod ce omagiază cariera lui Kobe și este asemănătoare cu cea de anul trecut unde l-am avut pe Michael Jordan în prim plan. Dar aici nu începem chiar din primele meciuri de debut ale lui Kobe. Și ne introduce în anul 2001 în playoffs unde acesta deja a debutat de mai bine de 5 ani în NBA.

  Consider că în acest mod era nevoie de mai multă atenție și să ofere mai multe momente dedicate lui Kobe.

  MyNBA Eras

  Acest mod a fost introdus în NBA 2K23 și oferă posibilitatea să participăm în diferite perioade din NBA și ne realizăm propriile echipe, reguli și să vedem cum decurge de la alegerile făcute.

  Este un mod ce oferă multe variante de rejucabilitate și îți va aduce ore bune de joc.

  MYCareer

  Este probabil unul dintre cele mai jucate moduri din NBA 2K aici ne realizăm propriul baschetbalist ajungem în cele mai bune echipe, dar în ultima vreme acest mod nu a primit atât de multă atenție pe partea de poveste.

  Dar avem o zonă vastă ce poartă numele de The City unde putem să ne întâlnim cu alți jucători să jucăm meciuri de baschet și să ne măsurăm abilitatea de a arunca la coș.

  Avem și zone de unde ne putem îmbrăcă jucătorul cu cele mai noi echipamente, haine și încălțăminte de la diverse branduri cunoscute.

  În plus vor exista constant evenimente speciale unde poți dobândii o serie de elemente customizabile speciale. Dar ce trebuie să menționez este faptul că există și o parte mai puțin bună deoarece unele dintre ele se pot achiziționa cu o monedă din joc ce se poate achiziționa cu bani reali sau pentru a crește în rank mai repede putem să folosim acest lucru da ne va costa foarte mult. Dar avem posibilitatea de a strânge monezile din challang-urile făcute și alte activități pentru a dobândii moneda.

  MyTeam 

  Un alt mod ce este îndrăgit de foarte mulți mai ales că aici putem să ne realizăm un dream team cu diferiți jucători. Aceștia se pot dobândii prin jucarea de meciuri sau deschiderea unor pachete ce oferă legende precum Shaq, Kobe, Jordan sau starurile actuale precum Stephen Curry, LeBron etc. Iar acest mod ne va mânca o bună parte din timp dacă vrem să dobândim cei mai buni jucători.

  Mai ales că, constant or să fie adăugate cartonașe noi cu jucători mai buni și rating mai mare. Este recomandat dacă dorești să ții pasul, trebuie să joci încă de la început acest mod.

  Dar dacă vrei să nu joci la nesfărșit poți achiziționa pachetele cu o monedă virtuală ce se achiziționează cu bani reali și poți cumpăra mai repede pachetul dorit dar nu îți grantează că primești jucătorul dorit. Astfel este o loterie.

  WNBA

  Baschetul feminin este într-o continuă creștere și avem și această ligă unde putem juca cu cele mai bune echipe. Iar vedeta NBA 2K24 este jucătoarea de baschet Sabrina Ionescu ce joacă la New York Liberty.

  Aceasta a fost și pe coperta NBA 2K24 într-o ediție specială ce se putea achiziționa în cadrul magazinelor GameStop.

  O altă adiție adusă acestui titlu este și Crossplay astfel permite jucătorilor de pe console diferite să se întâlnească pe teren și să vadă care este ai bun aruncător la coș.

  Grafică

  2K continuă să aducă cea mai bună grafică și în NBA 2k24 terenul, jucătorii și publicul arată tot mai real și dacă nu ești atent ai impresia că urmărești o transmisiune a unui meci real de baschet.

  Îmi place tehnologia adusă ce poartă numele de ProPLAY, această preia momente din meciurile NBA reale și le transferă direct în NBA 2K24 astfel animațiile jucătorilor sunt mult mai reale. Un exemplu este și în video-ul de mai jos.

  Noi am testat acest titlu pe o consolă PlayStation 5 alături de un TV capabil 4K la 120 hz și pot spune că jocul se vede excelent.

  Gameplay 

  Gameplay-ul pot spune că nu a avut așa mari schimbări, sunt anumite momente în care este diferit față de jocul precedent dar nu atât de sesizabil. Aruncările la coși sunt mai complexe acum este și în funcție de ce schemă de control îți alegi la început de drum.

  Eu am ales schema clasică din titlurile NBA 2K precedente și nu am avut probleme pe terenul de baschet.

  Sunet

  Ca în fiecare an avem parte de cel mai bun playlist cu melodii antrenante și vom asculta și în timpul meciurilor. Dar prefer să am atmosfera clasică unui meci de baschet unde fanii își arată entuziasmul fiecărei mingii recuperate sau al unui coș reușit.

  Iar dacă echipa favorită nu dă randamentul dorit aceștia vor începe să își arate nemulțumirea.

  Pot spune că atmosfera unui meci de baschet este chiar în camera unde joci acest titlu.

  Concluzie

  Poate că pare un mic pas înapoi pentru NBA 2K deoarece nu vine cu prea multe noutăți în 2K24 dar chiar și așa jocul se prezintă bine, există mici probleme cu micro tranzacțiile pe care le vei vedea la tot pasul. Dar dacă treci peste ele și le ignori vei avea parte de un joc bun poate cel mai bun NBA de până acum.

  Mamba Moments modul ce îl omagiază pe Kobe Bryant consider că avea nevoie de mai mult și să ofere mai mult fanilor.

  NBA 2K24 a fost oferit de către distribuitorul oficial CD Media al acestui titlu în România. Este disponibil pentru  PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam) și Nintendo Switch.

   

  Notă

  Gameplay
  Grafica
  Sunet
  Rejucabilitate

  Alte Articole

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  NBA 2K24 este un titlu important pentru 2K cât și pentru fanii NBA, acesta aduce o serie de noi adiții precum Mamba Moments, o tehnologie interesante ce preia mișcările jucătorilor din diferitele meciuri și le transpune în joc pentru o autenticitate aparte. Există și părți mai puțin bune precum micro tranzacțiile ce sunt prezente în aproape toate modurile existente. Avem parte și de liga feminină de baschet unde putem juca cu cele mai bune echipe feminine din State. Review - NBA 2K24, este anul lui Kobe Bryant