fbpx
More

  Review – Hogwarts Legacy, explorăm castelul Hogwarts cât și secretele acestuia

  Publicat în:

  Hogwarts Legacy este cel mai nou titlu ce face parte din universul Wizarding World și are în prim plan școala de magicieni Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry cât și misterele din jurul acesteia. Iar noi am avut ocazia să jucăm acest titlu și să vă spunem o părere despre acesta. 

  Credem că fiecare persoană care a văzut filmele sau a citit povestea lui Harry Potter își dorea să fie vrăjitor și mai ales să învețe la școala de magicieni. Ei bine au existat o serie de jocuri ce se învârteau în jurul poveștii lui Harry Potter dar din păcate nu erau pe cum fanii își doreau.

  Dar după o bună perioadă de timp Warner Bors. Interactive Studio decide să realizez un titlu cu ajutorul studiourilor Portkey Games și Avalanche Software, pentru o bună parte din cei ce au aflat de acest joc, a existat o mică bucată de îndoială mai ales că studioul Avalanche a realizat în mare parte titluri de mici dimensiuni cu diferite licențe Disney, încadrate pentru cei mici.

  Un nou student își face prezența la Hogwarts 

  Povestea este una destul de simplă, ești un student ce printr-un profesor ajungi la școala de vrăjitori Hogwarts și ești nevoit să recuperezi o serie de clase deoarece începi într-un an mai mare.

  Dar pe lângă a participa la ore ești nevoit să mergi și pe firul narativ al poveștii principale unde, trebuie să descoperim o serie de detalii despre personajul nostru și să răsturnăm rebeliunea galbinilor. Chiar dacă povestea pare destul de liniară și banală avem parte de multe misiuni secundare primite atât de la studenții ce se află în Hogwarts cât și de la persoanele din împrejurimi.

  Mi-a plăcut foarte mult faptul că vei fii ales la o anumită casă dintre Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw și Slytherin. Iar fiecare casă împarte are zona specială a elevilor din aceasta, quest-uri diferite și multe alte secrete.

  Castelul Hogwarts este unul imens și mi-a plăcut extrem de mult câte încăperi și zone de explorat are acesta, pot spune că ma surprins să văd atât complexitate într-un astfel de joc și mai ales de la un asemenea studio.

  Iar pe lângă complexitatea castelului, acesta este populat de către studenți, elevi și ficare are câte ceva de făcut, parcă cu acest lucru îi dă și mai multă viață.

  Combat-ul este unul interesant și bagheta este aliatul tău

  După ce vei trece prin toate clasele și vei învăța de la fiecare profesor magiile necesare trebuie să fii destul de atent cu alegerile făcute deoarece sunt vitale în combat-ul cu anumiți inamici.

  Dacă este vorba de vrăjitori avem nevoie și de o mătură de zbor, ei bine în Hogwarts Legacy avem parte de posibilitate de a zbura pe mătură cât și de zbora cu diferite animale din această lume și de a crea cu acestea o legătură strânsă.

  Din păcate nu avem parte de o experiență întreagă la Hogwarts deoarece Quidditch, sportul ce se petrece pe mătură și trebuie să înscriem în diferite cercuri, a fost închis în acel an și nu vom avea parte de el. Dar chiar și așa regăsim terenul propriu zis și putem zbura prin el.

  Grafica este bună și reușește să obțină stilul din Harry Potter

  Hogwarts Legacy arată bine și ce mă surprinde foarte mult este cât de complex este și cât de mare poate să fie, pe lângă castelul imens și plin de camere, avem parte și de zone de lângă foarte mari .

  De exemplu avem parte de orașul unde fiecare vrăjitor petrece timp pentru a își cumpăra o baghetă, diferite robe și chiar de a sta la un pahar de butterbeer.

  Noi am avut parte de versiunea de PlayStation 5 unde nu au existat probleme de grafică și am ales setările grafice Balanced după o serie de teste și , am avut de ales între Fidelity Mode, Fidelity Mode cu ray tracing, Performance, Balanced și High Frame Rate.

  Sunetul te afundă și mai mult în luma magică 

  Studioul ce a lucrat la acest titlu a făcut o alegere perfectă cu, coloana sonoră a jocului și se vede că multe elemente au fost împrumutate din filmele Harry Potter. De la fiecare inamic cu, care ne luptăm până la fiecare vrajă rostită avem parte de cel mai bun sunet.

  Iar în timpul misiunilor ne afundă și mai tare cu ajutorul sunetului.

  Concluzie Hogwarts Legacy

  Nu este un joc perfect, dar Hogwarts Legacy oferă o experiență AAA din universul Wizarding World și pentru orice fan Harry Potter este jocul pe care l-au dorit să îl joace după urmărirea filmului. Chiar dacă o serie de misiuni sunt destul de repetitive și nu avem parte de Quidditch, există multe alte lucruri și secrete de descoperit în acest joc.

  Studioul Avalanche a reușit să facă o treabă foarte bună și a oferit o experiență demnă de nota 8,2 din partea noastră.

  Copia de review a fost pentru PlayStation 5 și a fost oferită de către CD Media. Hogwarts Legacy se poate achiziționa din magazine cât și digital pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Din păcate versiunea de PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch au suferit o serie de amânări.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole