Review – Tenda AC2100 un router accesibil ce oferă performanță bună

AcasăReviewReview - Tenda AC2100 un router accesibil ce oferă performanță bună

Verdict

Tenda AC2100 este un router foarte bun comparativ cu altele din aceași categorie de preț. Noi am fost surprinși de câte de multe are de oferit, viteze bune atât prin Wi-Fi cât și prin fir. Instalarea este una dintre cele mai simple și ușoare. și îl recomandăm atât într-o locuință cât și în utilizarea pe lui pe partea de bussines.

Am utilizat în această perioadă un router destul de intresant și chiar accesibil pentru cei ce doresc să și extindă semnalul wireless din locuință sau birou. Tenda AC2100 este un router cu 6 antene ce permite două benzi wirless la frecvența de 5 GHz și 2.4GHz.

Specificații și ce regăsim în cutia router-ului AC2100

Ca și conținut este unul destul de simplu vine cu un transformator de curent și un cablu de internet ce permite viteză gigabit, mai ales că acest router este unul gigabit. Ca și specificații avem parte de o viteză maximă pe wireless de până la 1733Mbps 802.11ac wave2/n/a în 5GHz și 300 Mbps pe 802.11b/g/n în 2,4GHz.

Suportă și MU-MIMO 4×4 pe banad de 5GHz cât și o tehnologie intitulată Beamforming+ ce reduce interferențele de la alte dispozitive.

Antenele sunt șase la număr și în spațiul testat de către noi am avut parte de un semnal puternic chiar și la 2 camere distanță de router-ul instalat.

Performanțele oferite de către Tenda AC2100

După cum menționam mai sus Tenda AC2100 oferă o viteză bună atât pe Wi-Fi cât și pe fir. Vitezele sunt aproxiamtive de 900 – 950 Mbps prin banda de 5Ghz cu o conexiune gigabit.

Iar prin banda de 2.4 Ghz ajung undeva la aproximativ 200 Mbps ceea ce sunt viteze destul de bune.

Am conectat o serie de device-uri în rețeau Wi-Fi cât și prin fir și am constat că avem parte de viteze constante și stabile chiar dacă este solicitat. Iar faptul că susține până la 30 de conexiuni simultan este un mare plus.

Router-ul Tenda AC2100 poate să fie folosit fără probleme într-o firmă de mici dimensiuni unde sunt o serie de calculatoare și smartphone-uri conectate.

Instalarea și setarea lui Tenda AC2100

Acest pas este destul de ușor, putem urmării ghidul oferit în cutie și mai apoi să realizăm preferințe avem, mai ales că acesta vine cu o serie de posibilități precum .

Control parental , viteza să fie diferențiată în funcție de device-ul conectat, realizarea unei rețele dedicat oaspeților sau în cauză a clienților din firmă etc.

Iar o altă setare destul de intresant este de oprirea a semnaluli Wi-Fi după o anumită oră.

Preț Tenda AC2100

Acest router în moementul de față se regăsește la un preț destul de bun fiind listat la unul dintre retailer la prețul de 199 LEI, ceea ce este pe departe un preț accesibil și bun pentru ce oferă acest router wireless gigabit.

 

Notă

Design
Performanță
Prețul
Instalare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH