Review – Tenda U9 dongle USB wi-fi mic și practic

AcasăTechGadgetReview - Tenda U9 dongle USB wi-fi mic și practic
+ Practic
+ Ușor de instalat
+ Biteză Wi-Fi bună
+ Conectivitate
- Necesitatea unui adaptor
- Ușor de pierdut

Tenda U9 este un dongle wi-fi de mici dimensiuni ce are un rating AC650 și este bine venit pentru un desktop ce necesită o conexiune wi-fi sau un laptop ce are probleme cu placa wi-fi integrată.

Am avut în teste acest mic dongle ce este mai mic și decât unele stick-uri USB de pe piață. Acesta are o capacitate wireless destul de bună pentru a asigura conectivitate constantă și fără probleme. Poate atinge viteze de 433 Mbps pe 5 GHz și 200 Mbps pe 2.4 GHz și sunt de părere că sunt viteze bune, mai ales pentru munca de zi cu zi pe internet.

Cutia este una destul de mică, ce se găsește adaptorul și un ghid de instalare rapidă a acestui dongle. După introducerea acestuia în calculator, se va deschide o fereastră cu un fișier ce instalează driver-ul.

Iar mai apoi după instalarea driver-ului propriu zis acest stick va apărea ca și o placă de rețea de tip wireless.

Sitck-ul a fost testat atât pe calculatorul personal ce se afla la o distanță mică de router cât și pe un laptop ce a fost mutat în diferite locuri pentru a vedea semnalul și puterea de recepție a stick-ului.

Cât timp a fost conectat la desktop a făcut o impresie foarte bună având viteze bune de download și upload atât pe rețeaua de 2.4 GHz cât și pe rețeaua de 5 GHz . Iar pe laptop diferența între router și stick a fost de aproximativ două camere distanță și s-a observat această distanță, însă pentru utilizarea într-un scenariu precum folosirea la job sau căutarea prin internet este mai mult ca perfect acest stick.

Acesta poate fi regăsit în oferta eMag la un preț redus de 39.99 lei de la 79.99 lei. Techstart.ro recoamndă acest produse pentru a avea o conectivitate wireless la propriul desktop sau dacă aveți laptop-uri ce au probleme cu placa de rețea vine foarte bine în ajutor acest stick.

Notă

Conectivitate
Dimensiuni
Viteză
Instalare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH