Review – Acer ConceptD 3 un Notebook ideal pentru editare

AcasăReviewReview - Acer ConceptD 3 un Notebook ideal pentru editare

Verdict

Acer ConceptD 3 este un notebook ce oferă o serie de caracteristici dedicate celor ce preferă să reailzeze editare atât foto cât și video având în vedere că sosește cu un display bine calibrat și validat Pantone.
+ Ecranul bine calibrat
+ Procesor puternic
+ Tastatura
- Se încălzește foarte tare în diferite momente
- Încărcătorul cam greu

Pentru prima dată testăm un notebook Acer ConceptD 3 și putem spune că este pe departe un laptop puternic pentru cei ce vor să realizeze conținut video sau foto și au nevoie de o putere de procesare mare și rapidă.

În prima parte a review-ului vom vorbii despre design-ul notebook-ului și ceea ce oferă în pachet. Iar în partea a doua venim cu o serie de detalii despre performanță și cum se descurcă în diferite situații.

Design și ce se află în cutia lui Acer ConceptD 3

Laptop-ul vine într-o cutie destul de zdravănă și rezistentă în interiorul acesteia regăsim notebook-ul propriu zis cât și încărcătorul dedicat. Ce putem spune este că avem parte de un încărcător destul de mare și greu însă este de înțeles.

conceptD 3 este pe departe un laptop arătos încă din primul moment când îl scoatem din cutie ne atrage prin albul său imaculat, cu tastele foarte puțin ieșite în relief. Poate că pentru mulți culoarea albă îi va descurja să îl achiziționeze.

Însă chiar și așa rezistă bine și se va șterge foarte ușor deoarece are un strat ce se poate curăța cu ușurință

ConceptD 3 este foarte solid și bine construit

Înainte de a îl porni l-am întors pe toate părțile am închs și deschis de câteva ori laptop-ul să văd cum se comportă balamaua acestuia și am numai cuvinte de laudă.

Acesta îți oferă încă de la prima atingere siguranța unul notebook solid și puternic din toate punctele de vedere.

Ce am observat este faptul că balamaua de la ecran oferă o rabatare până la 180 de grade. Multe zone de aerisire mai ales că acest laptop este gândit pentru editare și creare foto/video.

Calitatea ecranului și performanța lui ConceptD 3

Vedeta acestui notebook din punctul nostru de vedere este ecranul, ce este unul foarte performant și pe departe unul dintre cele mai bune pentru cei ce realizează editare foto și video. Deoarece culorile sunt bine redate și calibrate.

Ecranul este unul Full HD ce are o rată de refresh de 60 Hz iar ceea ce am aflat este faptul că ecranul are o protecție Corning Gorilla Glass 5 și certificare Pantone.

Notebook-ul este înzestrat cu procesor I7 din generația a 10-a

Pe lângă procesorul puternic avem și parte de memorie de 16 GB DDR 4 cât și o placă video Nvidia GeForce GTX 1650.

Iar ca și memorie este un SSD cu o capacitate de 1TB cu Windows 10 preinstalat.

Ca și conectivitate ConceptD 3 are Wi-Fi cu standard 802.11 ax, Bluetooth 5.0, două porturi USB 3.2 și un port USB Type-C compatibil Thunderbolt 3. Un conector HDMI și unul Mini Display Port cât și un jack audio.

Ce țin să menționez este că tastatura este iluminată cu portocaliu și iese în evidență perfect cu , culoarea albă a laptop-ului.

Impresii și preț

Noi am testat acest laptop în ceteva medii precum editarea unor fotografii cât și montarea unui material video și putem spune că și-a făcut treaba foarte bine. Un singur element ce l-am observat în momentul utilizării acestuia mai mult începe să se încălzească destul de tare chiar dacă avem parte de multe fante de aerisire.

Prețu este unul pe măsură însă dacă cântărim ceea ce oferă acest ConceptD 3 mai exact un procesor puternic, un ecran bine calibrat cu, culori bine redate este tot ceea ce trebuie unui profesionist.

Pentru cei ce doresc să îl achiziționeze o pot face de aici.

 

Notă

Design
Performanță
Display
Fiabilitate
Baterie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH