Razer dă startul înscrierilor la Invitational Europa

AcasăGamingDesktopRazer dă startul înscrierilor la Invitational Europa

Razer Invitational – Europe este un concurs de mari proporții ce este destinat tuturor pasionațiilor de jocuri video. Pentru cei ce doresc să se înscrie nu există condiții sau taă de participare, iar evenimentul este împărțit în turnee de Fortnite Trio unde sunt așteptați până la 90.000 de jucători.

Razer premiază pe cei mai buni cu premii în bani cât și produse hardware. Iar pentru a participa la Razer Invitational cei intresați trebuie să își formeze o echipă și să se înscrie pe pagina oficial a concursului.

Echipa câștigătoare a fiecărui turneu va fi răsplătită cu 3.600 Euro, echipa de pe locul 2 va câștiga 1.800 Euro, în timp ce ocupanții locului trei al podiumului virtual vor primi 1.200 de Euro. Echipele de pe locurile patru și cinci vor câștiga premii în produse hardware. Telespectatorii competiției vor avea șansa de a câștiga premii Razer prin simpla urmărire a stream-urilor în direct, votând MVP-urile fiecărei confruntări sau participând la diferite provocări, precum obținerea celui mai bun timp pe o hartă de tip assault course. De asemenea, ei pot înscrie un videoclip al celui mai bun moment din Fortnite pentru a câștiga un set de produse Razer.

Pentru a sărbători prima ediție din Europa a Razer Invitational, 12 dintre cei mai populari jucători și streameri europeni de Fortnite vor participa la meciuri demonstrative de Trios pe 5 decembrie, alături de coechipieri aleși din cadrul comunității lor de fani. Pe listă se regăsesc nume grele precum Krench Royale, Teepsy sau Rafa. Pentru a decoperi cum pot face parte din echipe sau cum pot urmări meciurile ce promit a fi explozive, fanii Fortnite sunt invitați să acceseze pagina web Razer Invitational.

Vor exista și o serie de meciuri demonstrative ce vor avea loc în data de 5 decembrie la ora 18:00

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE