<

PlayStation oferă încă 10 titluri gratis prin programul Play at Home

AcasăGamingPlayStation oferă încă 10 titluri gratis prin programul Play at Home

În urmă cu ceva timp, PlayStation anunța că reintroduce programul Play at Home și oferă începând cu 1 martie. Jocul Ratchet & Clank. Însă aceștia au făcut un anunț ieri, că vor aduce încă 10 titluri gratuite.

 

Începând cu 25 martie PlayStation oferă și alte titluri 

Aceștia au realizat parteneriate cu studiourile indie lor favorite și vor oferii posesoriilor de console PlayStation jocuri gratuite. Pentru a sta acasă în siguranță și de a se juca cele mai bune titluri. În line-up or să existe și 4 titluri dedicate PlayStation VR. Jocurile sunt compatibile și cu PlayStation 5.

Cele 10 jocuri gratuite oferite de către PlayStation sunt:

Abzû

Vine de la artiștii ce au realizat și Journey, Flower, The Pathless. Iar în ABZÛ vom descoperii frumusețea oceanelor și ne intersectăm cu cele mai intresante specii.

Enter the Gungeon

Enter the Gungeon este un gunfight dungeon crawler și vom face parte dintr-o bandă ce sunt în căutarea comorii legendare.

Rez Infinite

Este un remaster al jocului Rez realizat de către echipa de development originală a acestui titlu. Și acest joc îmbină sunetul cu shooting-ul. Rez Infinite poate fi jucat atât pe PlayStation 4 și opțional cu PlayStation VR.

Subnautica

Este un titlu de tip Survival, naufragiem într-un ocean extraterestu și suntem nevoiți să supraviețuim și să descoperim misterele oceanului.

The Witness

Este un joc de tip puzzle open-world, ne situăm pe o insulă plină de puzzle aproximativ 500 la număr. Și ne vor pune la încercare inteligența și precizia.

Astro Bot Rescue Mission (PlayStation VR)

Astro Boții prind din nou viață cu ajutorul VR iar noi suntem puși într-o misiune de salvare a acestor roboți drăgălași.

Moss (PlayStation VR)

Moss este o experiență single-player foarte intresantă și plăcută. Unde intrăm în pielea unui șoricel pe nume Quill ce avem misiunea de a găsii misterioasa relicvă.

Thumper (PlayStation VR)

Vom lua controlul unui cărăbuș spațial și suntem nevoiți să păstrăm ritmul la viteze mari și să eliminăm inamicul.

Paper Beast (PlayStation VR)

O experiență VR plăcută în care tot ecosistemul este realizat din hărtie și vom interacționa cu cele mai intresante creaturi. 

PlayStation Play at Home

Iar ce mai mare surpriză din parte PlayStation este Horizon Zero Dawn Complete Edition ce umrează să fie gratuit din 19 Aprilie. Jocul compatibil cu PlayStation 5.

Toate cele zece jocuri sunt gratuite pentru toți deținătorii de console PlayStation chiar dacă nu dețin o subscripție PlayStation Plus. Iar toate jocurile pot fi jucate chiar și pe noile PlayStation 5 (pentru titlurile VR este nevoie de adaptorul dedicat pentru VR)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE