Sony oferă adaptoare pentru a utiliza PlayStation VR și pe PlayStation 5

AcasăGamingSony oferă adaptoare pentru a utiliza PlayStation VR și pe PlayStation 5

PlayStation 5 se aproprie cu pași rapizi și după cum bine știm 99% dintre jocurile și componentele de PlayStation 4 sunt compatibile cu noua consolă însă PlayStation VR are nevoie de un adaptor special.

Sony oferă adaptoare pentru utilizarea PlayStation VR alături de noua consolă PlayStation 5 ce urmează să fie lansată în luna Noiembrie. Iar pentru a beneficia de acest adaptor tot ce avem nevoie este să deținem deja un PlayStation VR și să urmăm o serie de pași din acest link.

Însă și noi am făcut o cerere de a primii un adaptor pentr PlayStation VR mai ales că deținem un astfel de sistem.

Așa că am realizat și un mic tutorial pentru obținerea acestuia :

Pentru început trebuie să accesăm acest link.

Unde ne va duce pe această pagină unde ne sunt explicate câteva detalaii despre ce este vorba cu acest adaptor.

Apoi după ce confirmăm că nu suntem un robot, continuăm către o altă pagină untre trebuie să introducem seria din spatele consolei la care se conectează casca VR și cablurile HDMI ce ducă la PlayStation.

După ce introducem acel număr compus din cifre și litere suntem redirectionați către un formular unde introducem numele complet, adresa de livrare. După confirmarea datelor primim un mail din partea PlayStation unde ne spune că cererea este confirmată și expedierea adaptorului este așteptată pentru luna noiembrie.

Îm momentul primirii adaptorului și a consolei Playstation 5 vom revenii cu o serie de articole despre felul în care consola PlayStation 5 și casca PlayStation VR funcționează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE