<

Noua generație VR pentru PlayStation 5

AcasăGamingNoua generație VR pentru PlayStation 5

Acum câteva săptămâni se afla că Sony lucrează la o nouă generație VR pentru PlayStation 5. Respectiv una pe măsura consolei ce îi poate face puterii oferite. Iar acum avem și primele imagini cu controller-ul dedicat VR. Ce are funcții precum triggere adaptive, feedback haptic și finger touch detection plus multe altele. 

Noul PlayStation VR pentru PlayStation 5 va aduce o immersiune aparte

Design-ul este unul special pentru noua generație Vr, controller-ul va avea o nouă formă respectiv una de tip sferă ce perimte o prindere mai bună și naturală a controller-ului.

De asemenea, au proiectat noul controler cu o ergonomie deosebită. Este bine echilibrat și confortabil de ținut în fiecare dintre mâini. Iar acest design a fost realizat în urma celorlalte controllere din gereațiile PlayStation.

PlayStation VR Controller PlayStation 5

Ce caracteristic va avea noul controller PlayStation VR

Noul controller VR va permite jucătorilor să simtă și să interacționeze cu jocurile preferate într-un mod mai real. Există o serie de nou funcții ce deja se regăsesc în controler-ul DualSense și se potrivesc de minune în jocurile VR.

  • Adaptive Triggers  fiecare controller VR va include un buton ce declanșează aceste trggere. Acestea se regăsesc deja pe DualSense respectiv L2 și R2.
  • Feedback Haptic noul controler va dispune de această caracteristică și va oferi un impact mai mare în lumea din titlurile jucate. Fiecare senzație din joc sau textură întâmpinată o vom simții.
  • Finger touch detection Acesta va putea detecta degetele fără a exista butoane fizice și pot realiza gesturi mult mai naturale în timpul jocului.
  • Tracking Controlerul VR o să aibă o serie de senzori ce va realiza mișcări mult mai fluide în timpul experienței VR.
  • Butoane de acțiune și stick-uri analogice controler-ul din stânga conțșine un stick analogic, butoanele triunghi și pătrat, cât și L1 și L2 plus un buton Create. Iar Controler-ul din dreapta. Conține și el un stick analogic, butoanele x și cerc cât R1 și R2 plus butonul Option.

Momentan acestea sunt detaliile oferite pentru noua generație VR însă așteptă curând mai multe noutăți despre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE