Acasă Gaming Desktop Marvel Avengers Beta primele impresii

Marvel Avengers Beta primele impresii

În wekeend-ul trecut am avut acces la sesiunea specială Beta a jocului Marvel Avengers, aceasta a fost realizată special pentru tuturor ce și-au precomandat jocul pentru Play Station 4. Jocul este realizat de către Square Enix și cei de la Crystal Dynamics, iar de când am aflat de acest joc am așteptat cu nerăbdare să îl încerc.

Marvel Avengers este un joc de tip action-RPG ce putem spune că are inspirație de la alte titluri un exemplu fiind Destiny. Iar până la, lansarea acestui titlu avem parte de încă două sesiuni de testare beta 14-16 august (Open Beta pentru PlayStation 4 și Closed Beta pentru PC și Xbox One ) , respectiv o ultimă sesiune începând cu 21 august până pe 23 august ( ce sunt deschise pentru toate platformele PlayStation 4, PC și Xbox One).

Lansarea  a acestui titlu urmează să fie pe 4 septembrie unde vom putea încerca toată experiența Marvel Avengers.

Pe parcursul acestei sesiuni Beta am putut juca partea de început a lui Marvel Avengers unde am jucat pe rând cu fiecare Răzbunător această parte de gameplay a tot fost prezentată la diferite evenimente însă din punctul meu de vedere a fost cam scurtă și dar putem spune că a fost o mică introducere a fiecărui personaj și am putut vedea ce poate să ofere fiecare.

Însă mai apoi vom ajunge pe epava unei nave ce este și baza de unde ne vom alege viitoarele misiuni. Unde sunt aproximativ 10 la număr pentru această sesiune beta și au putut fi jucate cu Ms. Marvel, Hulk, Black Widow și Iron Man din păcate ultimii doi nu au putu fii utilizați.

Ecchipa de îndeplinire a misiunilor poate fi compusă atât din jucători din mediul online cât și AI. Chiar dacă au fost mici probleme de matchmaking am reușit să joc câteva meciuri alături de alți jucători online mai ales că la primele încercări am primit diferite erori însă este de înțeles având în vedere că avem parte de o sesiune Beta.

Pe partea de Gameplay avem parte de un control destul de intuitivt în care putem să ne bucurăm de fiecare erou împarte și să utilizăm cele mai bune abilități ale acestuia, însă ce am putut observa din realizarea obiectivelor este faptul că acestea sunt repetitive, în sensul că trebuie să eliminăm inamicii din punctul respectiv și să îi ținem departe de un reactor. Însă poate că în varianta finală a jocului vom avea parte de mai multă diversitate mai ales că developerii cer rating după fiecare misiune realizată.

Din păcate Ai-ul nu este atât de „inteligent” pe cât ne dorim deoarece acesta ne așteaptă pe noi să realizăm o acțiune ca mai apoi acesta să ia inițiativă.

Pe partea de looting este foarte divers avem parte de multe costume și outfits ce pot fii dobândite pe parcursul orelor de joc sau prin achiziționarea acestora cu moneda in-game.  Și ne așteptăm la o diversitate mare chiar și după lansarea titlului mai ales că fanii seriei Avengers cât și a lumii benzilor desenate și filme Marvel sunt numeroși și așteaptă probabil de forte mult timp un titlu de acest calibru.

Cât am apucat să jucăm din această sesiune Beta am fost plăcut surprins și chiar așteptăm cu nerăbdare versiunea finală a jocului, Marvel Avengers sosește din 4 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One, PC , Google Stadia și ulterior pentru PlayStation 5 și Xbox Series X după ce se vor lansa consolele enumerate.

Pentru cei ce doresc să realizez o precomandp a titlului Marvel Avengers o pot face de aici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE