<

EA și Hazelight lansează jocul action-adventure It Takes Two

AcasăGamingDesktopEA și Hazelight lansează jocul action-adventure It Takes Two

Electronic Arts și Hazelight Studios, lansează It Takes Two, un joc de aventură disponibil exclusiv în modul co-op. Pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam. Cu un gameplay unic și variat care se împletește perfect cu narațiunea, It Takes Two rescrie standardele modului de joc co-op și poartă jucătorii într-o aventură palpitantă de care se pot bucura alături de un prieten, fie că se joacă împreună de pe canapea sau online. 

Pe măsură ce jucătorii încearcă să descâlcească intriga complicată. În care au fost prinși Cody și May, din cauza unei vrăji care îi transformă în păpuși.

Cele două personaje se vor confrunta cu provocări pe întreg parcursul jocului. Natura imprevizibilă a fiecărui stagiu de joc îi va conduce pe utilizatori printr-o experiență de joc unică care metaforizează o dinamică universală dintr-o relație de cuplu. Deoarece Cody și May trebuie să lucreze împreună pentru a-și salva căsătoria aflată în pragul divorțului.

It Takes Two EA PlayStation Xbox

Indiferent că este vorba de aspiratoare rebele, un guru sentimental și băgăcios, sau un club de noapte care are nevoie disperată de un DJ. Obstacolele apar la fiecare colț. Creând experiențe de joc incredibile și adesea emoționante.

IT Takes Two beneficiază de un Friends Pass

It Takes Two le permite jucătorilor avantajul unui Friend’s Pass* gratuit, pe care îl pot oferi partenerului preferat de joc.

De asemenea, jucătorii pot parcurge primul nivel al jocului cu Friend’s Pass Free Trial, care poate fi descărcat separat de jocul principal.

It Takes Two

După încheierea trialului, un singur jucător va trebui să cumpere jocul complet pentru a continua să joace. It Takes Two este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam, la prețul de 39,99 dolari

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE