Sărbătorește Ziua Națională cu filme românești pe Netflix

AcasăFilme & SerialeFilmeSărbătorește Ziua Națională cu filme românești pe Netflix

Poveștile frumoase provin din toate colțurile lumii și de la voci cât se poate de distincte. De aceea, Netflix adaugă constant diferite filme și seriale, iar producțiile românești nu fac excepție. Astfel, de 1 decembrie îți propunem să te bucuri de gama bogată și variată de titluri românești, de filme premiate internațional, de comedii pe care să le vezi în familie ori drame pline de mister care să-ți antreneze curiozitatea.

Mai mult decât atât, află că Netflix îți oferă oportunitatea de a personaliza profilul pe care îl folosești. De exemplu, poți schimba imaginea de profil sau îți poți schimba limba pentru interfața în care folosești serviciul. Pentru a personaliza un profil, urmează următorii pași:

  1. Accesează pagina Gestionarea profilurilor.
  2. Alege profilul pe care vrei să îl modifici.
  3. Schimbă numele, imaginea sau limba profilului, interfața ta este în limba engleză și ai vrea să o vezi în limba română de 1 decembrie. J

Producții românești precum #Selfie, 5Gang: Un altfel de Crăciun, Ana Mon Amour cât și multe altele se regăsesc pe serviciul de streaming Netflix din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE