Acasă Filme & Seriale Filme Project Power un nou film SF produs de Netflix

Project Power un nou film SF produs de Netflix

Project Power este cel mai nou film ce își va face apariția pe platforma Netflix iar în distribuția acestuia avem parte de o serie de actori precum : Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback cât și mulți alții.

Despre Project Power 

Pe străzile din New Orleans începe să circule un zvon despre o nouă pastilă care descătușează forțele supranaturale unice ale fiecăruia. Surpriza: nu știi la ce să te aștepți până nu iei pastila! Unii se aleg cu o piele de nepătruns pentru gloanțe, pot deveni invizibili sau superputernici, alții au parte de reacții mortale. Dar când criminalitatea orașului crește vertiginos din cauza folosirii acestei pastile, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt) își unește forțele cu o adolescentă traficantă de droguri (Dominique Fishback) și un fost soldat mânat de o dorință secretă de răzbunare (Jamie Foxx) și decid să își asume riscul de a lua această pastilă pentru a-i găsi și opri pe cei care au creat-o.

Așteptăm cu interes filmul Project Power și revenim cu un review asupra acestuia imediat ce își va face apariția pe serviciul de streaming Netflix.

Regizat de: Henry Joost and Ariel Schulman

Distribuție: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Colson Baker (MGK), Allen Maldonado, cu Amy Landecker si Courtney B. Vance

Scris de: Mattson Tomlin

Produs de: Eric Newman, p.g.a., Bryan Unkeless, p.g.a.

Producători executivi: Ray Angelic, Orlee-Rose Strauss, Scott Morgan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE