Netflix lansează Sky Rojo (Orizontul Roșu) din 19 martie

AcasăFilme & SerialeNetflix lansează Sky Rojo (Orizontul Roșu) din 19 martie

Creatorii La Casa de Papel revin cu o nouă serie de acțiune, ce va avea un umor negru și adrenalină pură. Asta ne promită Sky Rojo, noul titlu Netflix ce va avea premiera la nivel mondial pe data de 19 martie.

Serialul va avea opt epsioade a câte 25 de minute și cu un mix de genuri prin care realizatorii acestuia spun că este încărcat cu esență latină.

Sky Rojo o poveste frenetică și plină de acțiune

Protagonistele dinSky Rojo, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer). Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile.

Ne-am dorit ca Sky Rojo să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acțiunii: evadarea, cursa pentru supraviețuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică „, spun Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

Filmat la Madrid și Tenerife, Sky Rojo are două sezoane de opt episoade confirmate. Seria este produsă de Vancouver Media pentru Netflix, iar distribuția internațională este condusă de Verónica Sánchez (ThePier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8), cântăreața și actrița argentiniană, Lali Espósito (Casi Ángeles, Esperanza Mía), actrița cubaneză, Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo), și Enric Auquer (La línea invisible, Perfect Life).

Álex Pina și Esther Martínez Lobato, alături de Jesús Colmenar, sunt creatorii și producătorii executivi ai Sky Rojo, cu sprijinul producătorilor co-executivi David Barrocal, Migue Amoedo și David Victori. Noua serie originală este regizată de Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas și Eduardo Chapero-Jackson. Echipa de scenaristi este formata din Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva, Javier Gómez Santander, Juan Salvador López si Mercedes Rodrigo. Migue Amoedo este director de film alături de David Azcano și David Acereto, în timp ce Juan López Olivar și Cristina López Ferraz se ocupă de managementul producției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE