TP-Link lansează în România primul său sistem Whole Home Mesh Dual-Band Gigabit AX3000 cu Wi-Fi 6

AcasăTechGadgetTP-Link lansează în România primul său sistem Whole Home Mesh Dual-Band...

TP-Link, aduce în România primul său sistem de Whole Home Mesh Wi-Fi 6 intitulat Deco X60 ce este compatibil cu standardul Wi-Fi 6 de ultimă generație și integrând tehnologiile MU-MIMO, OFDMA și 1024-QAM. Deco X60 îmbunătățește semnificati întreaga capacitate a rețelei și eficența acesteia asigură o acoperire Wi-Fi de până la 650 m pătrați.

Simona Nijnic declară că „Deco X60 reprezintă startul unei noi generații în categoria sistemelor mesh Wi-Fi. Acesta este primul sistem mesh compatibil Wi-Fi 6 lansat de TP-Link în România și reunește performanța cu o serie de funcții avansate.Deco X60 se integrează ușor în orice locuință, este elegant și minimalist, iar configurarea poate fi realizată extrem de rapid, de orice utilizator, în doar câteva minute, datorită aplicației Deco disponibilă acum și în limba română. Totul la preț atrăgător care vine să completeze acest pachet dedicat experiențelor online ale viitorului”

Deco X60 vine cu o conexiunea extinsă pentru streaming fără a avea lag, datorită tehnologiilor integrate acesta reușește să construiască o rețea mai eficientă ce asigură un Throughput de patru ori mai mare pentru dispozitivele conectate. Reușind să îmbunătățească capacitatea rețelei și de a reduce latența și a asigura o conexiune mai rapidă și fluidă.

Acesta poate avea conectate asupra sa până la 150 de dispozitive conectate simultant, fără ca ele să aibă o conexiune slabă sau o performanță scăzută. Pe lângă aceasta Deco X60 este dotat cu tehnologia BSS-Coloring ce poate să detecteze și să marcheze rețelele din apropriere pentru a evita încetinirea fluxului de date și pentru a reduce interferențele semnalelor Wi-Fi.

O altă tehnologie ce poartă numele de Beamforming reușește să identifice locul în care acestea sunt poziționate dispozitivele și concentrează semnalul în direcția lor. Iar prin ajutorul funcției Self Healing poate să redirecționeze fluxul de date către celorlalte unități Deco pentru a avea o conexiune optimă.

Atât partea de instalare și configurare se realizează foarte repati și aplicația beneficiază de limba română, cu ajutorul aplicației Deco. Iar compatibilitatea cu asistenții virtuali Amazon Alexa și Google Assistant transformă Deco X60 un partener al locuinței smart.

Modelul Deco X60 cu 3 unități poate fi achiziționat online din magazinele marilor retaileri, la un preț recomandat de 2699 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE