Stick-ul USB DataTraveler Duo vine USB Type-A și Type-C

Acasă Tech Gadget Stick-ul USB DataTraveler Duo vine USB Type-A și Type-C

Kingston anunță lansarea modelului DataTraveler Duo, un stick de memorie cu interfață dublă ce oferă flexibilitate utilizatorilor ce folosesc dispozitive din generaţii diferite.

DataTraveler Duo dispune de o interfață dublă care funcționează atât cu porturi standard USB Type-A cât și cu porturi USB Type-C, ce ajută la partajarea cu ușurință a fișierelor între laptop-uri, desktop-uri și dispozitive mobile. Este de asemenea un dispozitiv perfect pentru stocare, el fiind disponibil în capacități de 32GB și 64GB. Viteza2 de transfer oferită de interfața USB 3.2 Gen1 permite utilizatorilor să acceseze și să transfere cu ușurință documente, fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele. Mai mult, pentru protecția porturilor USB atunci când acestea nu sunt folosite, fiecare conector dispune de un capac culisant.

DT Duo este cel mai nou membru al familiei Duo:

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Oferă o interfață care funcționează cu ambele standarde USB (Type-A şi Type-C), oferind viteze la citire de până la 100Mb/s. Vine disponibil cu o capacitate de stocare maximă de 128GB, ceea ce oferă suficient spațiu suplimentar de stocare pentru cele mai noi telefoane, tablete, sisteme Windows sau Mac.
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Oferă o interfață dublă de tip micro USB și USB Type-A pentru telefoanele și tabletele pe Android care suportă USB OTG (On The Go).

DTDUO3G2 poate fi introdus în portul micro-USB al telefonului sau al tabletei pentru a extinde memoria dispozitivului cu până la 128GB. Oferă acces rapid la fotografii, videoclipuri și alte date, permiţând transferul acestora rapid și ușor între dispozitive mobile și PC-uri.

“DT Duo oferă o mai bună funcționalitate numeroaselor dispozitive cu interfață USB Type C, disponibile pe piaţă” a declarat Oscar Escayola Kaloudis, Flash Product Manager Kingston. “Interfața dublă și carcasa unică cu mecanism de glisare transformă unitatea în una robustă și elegantă, fără un capac ce putea fi uşor de pierdut.”

DataTraveler Duo este disponibil în capacități de 32GB şi 64GB3, dispune de 5 ani garanție și suport tehnic gratuit.

DataTraveler Duo
DenumireCapacitate
DTDE/32GB32GB
DTDE/64GB64GB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Razer dă startul înscrierilor la Invitational Europa

Razer Invitational - Europe este un concurs de mari proporții ce este destinat tuturor pasionațiilor de jocuri video. Pentru cei ce doresc să se...

Spawn își face apariția în Mortal Kombat 11

Warner Bros Interactive Entertaiment și NetherRealm Studiou au dezvăluit noul trailer de gameplay unde este prezentat în premieră Spawn. Acesta provine din benzile desenate...

Primul joc gratuit pentru PlayStation 5

In cursul zilei de ieri, pe pagina de Facebook PlayStation UK își face apariția un anunț despre un titlu complet gratuit pentru PlayStation 5. https://youtu.be/nNO1k5NCDOkEste...