Sony Electronics introduce noi capabilități SDK-ului camerelor foto

Acasă Tech Gadget Sony Electronics introduce noi capabilități SDK-ului camerelor foto

Sony anunță astăzi o versiune actualizată 1.01 pentru SDK-ul (Software Development Kit) dedicat camerelor foto, extinzând astfel și mai mult funcționalitatea și versatilitatea acestuia pentru dezvoltatori și integratori.

Noua versiune SDK 1.01 permite o funcționalitate sporită alături de aplicațiile profesionale de drone, datorită adăugării compatibilității Linux. În plus, noul software va îmbunătăți capabilitățile de control de la distanță a setărilor camerei. Printre noile funcționalități, ofertante pentru fluxul de lucru specific al unei game largi de industrii profesionale și comerciale, inclusiv securitate, divertisment, dar și multe altele se numără:

  • Abilitatea de a controla modul Focus Magnifier
  • Utilizarea extinsă a setării Focus Area în timp ce este activă funcția AF Area Position
  • Ajustarea zoom-ului prin intermediul funcțiilor Zoom Type Status, Zoom Scale și Zoom Bar Information
  • Personalizarea detaliată a balansului de alb (White Balance – WB), inclusiv: Custom WB, Auto WB (AWB) Lock, Biaxial Fine Tuning și Picture Effect.
  • Controlul formatului Media, al blițului și al intervalului de fotografiere
  • Rată de cadre și format de fișiere ajustabile, pentru filmări

„Vocea clienților noștri este esențială pentru fiecare aspect al activității noastre dedicate imaginii, iar în urma reacțiilor fenomenale pe care le-am primit după lansarea SDK în original, ne dorim să continuăm să introducem funcționalități pe care clienții și le doresc”, a spus Yasuo Baba, Professional Business Marketing Director, Digital Imaging, Sony Europe. „Vom continua să îmbunătățim SDK-ul propriu pentru a satisfice cerințele tot mai mari ale clienților noștri comerciali dintr-o gamă variată de industrii, permițându-le urmă să capteze imagini, să facă măsurători și să creeze în moduri în care nu au putut să o facă până acum.”

Mike Dewhirst, CEO al Evolve Dynamics, companie britanică de inginerie specializată în sisteme UAV/RPAS (drone) și software utilizat de echipele de poliție, căutare și salvare, dar și de luptătorii speciali și armată, a declarat: „Posibilitatea de a valorifica rezoluția fantastică a a7R IV oferă o multitudine de noi oportunități, atât pentru produsele noastre, cât și pentru clienții noștri, în special când sunt utilizate în domeniul securității și siguranței. Ne concentrăm pe furnizarea celor mai bune produse posibile pentru clienți precum Poliția din Marea Britanie, iar datorită noului Sony SDK 1.01, vom reduce timpul de dezvoltare cu cel puțin o treime, ceea ce ne permite să aducem pe piață produse mai puternice într-un timp mai scurt, – ajutând clienții să își atingă obiectivele mai bine, mai rapid și mai sigur.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Horizon Zero Dawn Complete Edition vaalbil pentru PC la...

De acum pentru cei ce doresc să realizeze o precomandă pentru Horizon Zero Dawn Complete Edition pentru PC o pot face prin intermediul platformelor...

PC Garage oferă SSD cadou, la achiziția unei...

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți...

Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business

Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business, și anume: OptiXtrans DC908, SmartLi UPS, împreună cu generația următoare de OceanStor Dorado și AirEngine Wi-Fi...