<

Robotul Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care, un companion al curățeniei

AcasăTechGadgetRobotul Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care, un companion al curățeniei

Rowenta a înțeles cerințele cliențiilor în materie de tehnologie și au realizat un robot ultra performant și inteligent. X-Plorer Seria 95 Total Care,  aspiratorul robot ce garantează o experiență modernă și intuitivă de curățare a locuinței tale!

Conectează-l la aplicație, setează puterea de aspirare și relaxează-te

Dacă încercai adesea să delegi sarcinile din casă, acum este mult mai simplu să schimbi regulile jocului cu Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care.

Așadar, primii pași sunt să accesezi harta casei din aplicația Rowenta Rowenta X-plorer S75&S95. Selectezi încăperea unde vrei să curețe robotul, setezi puterea de aspirare (Scăzut, Silențios, Standard, Puternic sau Maxim), debitul de apă pentru mop (Uscat, Redus, Mediu sau Ridicat). Delimitarea zonelor fără acces și treci la nivelul ultra- precis de curățenie.

Care este secretul?

Tehnologia de explorare inteligentă, Smart Exploration 8.0 ce permite navigarea inteligentă cu acoperire integrală a suprafeței. Gestionarea obstacolelor și puterea remarcabilă de aspirare. Nici curățarea mochetelor sau covoarelor nu mai este o provocare datorită funcției Auto Boost care ajustează automat puterea de aspirare pentru eficiență maximă.

Aspirator robot rowenta

Și încă ceva! Aspiratorul robot, o dată ce realizează cartografierea încăperilor. Generează automat harta permanentă, putând salva în memorie până la patru hărți diferite.

Putere de 10 ori mai mare și rezultate impresionante

Ca totul să arate impecabil, tehnologiei i se alătură puterea. Una de 10 ori mai mare comparativ cu modelele Rowenta Seria 20.

Datorită motorului BLDC extra-puternic, de până la 12 000 Pa. În plus, X-Plorer Seria 95 Total Care este echipat cu două perii laterale pentru margini și colțuri, trei tipuri de perii centrale (Animal Turbo – pentru utilizare zilnică, Precision Turbo – pentru firele lungi de păr și Downy Turbo – pentru particulele fine de praf) și sistem Smart Aqua Power cu mop încorporat. Cum ar spune specialiștii, acțiune 4 în 1 și performanțe de ultimă generație.

Ok, Google, start the vacuum cleaner!

Deci, X-Plorer Seria 95 Total Care permite delegare, și chiar una absolută! Pentru că acum îți conectezi robotul prin WI-FI la aplicația Rowenta X-Plorer Series75&95, aceasta fiind compatibilă cu Amazon Alexa și Google Assistant. Astfel, poți programa de la distanță sesiunile de curățenie din aplicație sau prin comenzi vocale și, de asemenea, poți primi notificări privind activitatea sau când robotul necesită mentenanță.

 

Iar dacă vrei funcții și mai avansate, află că aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care vine la pachet cu animal kit, – peria Turbo Animal Brush, confecționată din două tipuri de material pentru întreținere cât mai ușoară, ce captează părul de animale, mopul Animal Scrub ce îndepărtează rapid și cele mai dificile urme lăsate de animăluțul preferat, dar și mopul Allergy Electrostatic pentru actiune electrostatică uscată asupra particulelor fine.

Power-Up! Deleagă sarcinile din casă și dedică timp hobby-urilor tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE