fbpx
More

  Review TP-Link Deco M5

  Publicat în:

  TP-Link este unul dintre cei mai mari furnizori globali de produse și acesorii de rețea, iar pe mâna noastră a ajuns un produs foarte intresant din punctul nostru de vedere și chiar de ajutor pentru o locuință ce se întinde pe o suprafață mai mare sau pe mai multe nivele. Acest produs este un sistem de tip mesh intitulat Deco M5 și este format dintr-o serie de unități ce oferă o acoperire mai bună decât un router wireless.

  Pachetul primit de către noi în teste este compus din 3 unități ce pot acoperii până la 500 m pătrați, însă Tp-Link are în gama sa și pachete cu câte unul sau două mesh-uri de acest gen.

  Pentru început în pachet veți găsi cele trei unități Deco, alături de câte un alimentator cât și o cărticică cu instrucțiuni. Din punctul de vedere al design-ului acestea se vor integra foarte bine în casă și nici nu sunt foarte mari încât să ne încurce.

  Instalarea mesh-ului  Decom M5 se realizează foarte simplu și tot ce avem nevoie este să descărcăm aplicația oficială a celor de la TP-Link ce este intitulată Deco, apoi tot ce trebuie să facem este să utilizăm aplicația și să conectăm mesh-ul la priză apoi de aici se vor conecta prin Bluetooth.

  Următorii pași sunt pentru setarea parolei și eventualele update-uri iar celealte necesită aceași pași.

  Aplicația permite o serie de setări precum ce device să aibă prioritate și să folosească mai multă bandă cât și pentru aplicații ce vine în ajutorul celor ce sunt gameri împătimiți sau pentru cei ce realizează streaming cât și multe altele. Noi am reușit să testăm conectând o serie de console precum PlayStation 4 și Nintendo Switch unde semnalul a fost constant și puternic.

  Iar un alt test a fost prin conectarea unui Smart TV unde am urmărit prin serviciul Netflix și Amazon Video o serie de seriale și filme unde și de această dată conexiunea a fost puternică și fără întreruperi.

  Alte posibilități ce ne oferă aplicația sunt cele precum Control Parental ce include o serie de setări ce blochează site-uri în funcție de vârsta copiilor. Iar o altă setare utilă din punctul nostru de vedere este cea în care putem limita accesul la internet pentru diferite perioade.

  Testele de viteză ale mesh-ului Deco M5 sunt extrem de bune mai ales în zona noastră de testare, am reușit să atingem viteze destul de bune atât pe mobil cât și alte device-uri.

  În concluzie pentru cei ce doresc să achiziționeze un astfel de sistem mesh mai ales pentru a acoperii o zonă destul de mare a unei case sau a unor clădiri de până la 500 mp aceasta este cea mai bună soluție. Vitezele sunt bune, setarea acestora este foarte ușoară iar ca și spațiu ocupă extrem de puțin.

  Pentru cei ce doresc să achiziționeze sistemul de mesh Deco M5 varianta cu un singur mesh aici, cu două mesh-uri aici și cu trei mesh-uri aici (cea testată de către noi).

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole

  În concluzie pentru cei ce doresc să achiziționeze un astfel de sistem mesh mai ales pentru a acoperii o zonă destul de mare a unei case sau a unor clădiri de până la 500 mp aceasta este cea mai bună soluție.Review TP-Link Deco M5