Realme 7 este cel mai nou telefon cu o încărcare super rapidă

AcasăTechMobileRealme 7 este cel mai nou telefon cu o încărcare super rapidă

Realme este o marcă de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere, ce se clasează pe locul 7 în vânzările globale și este specializată în furnizarea de smartphone-uri și produse IoT de calitate o calitate superiaoră, un design și performanță înaltă.

Realme 7 și Realme 7 Pro sunt cele mai noi produse din gama acestui brand vine cu o încărcare rapidă intitulată SuperDart Charge ce duce telefonul la 100% în doar 34 de minute și multe alte aspecte ce face acest telefon să ajungă în categoraia de telefoane ce merită încercate.

realme 7, cât și realme 7 Pro sunt primele dispozitive care au trecut verificarea fiabilității TÜV Rheinland Smartphone, care conține 22 de teste majore și 38 de teste minore și acoperă multe scenarii de utilizare.

„Aici, la Realme, ne străduim să aducem spiritul și calitatea noastră către tinerii consumatori de tehnologie” Madhav Sheth, vicepreședinte al realme, CEO al realme Europa și India, a declarat: „Căutarea constantă de înaltă calitate a realme a fost aplicată proiectării și producției seriei realme 7, făcând atât realme 7, cât și realme 7 Pro primele smartphone-uri care au trecut TüV Rheinland Smartphone Reliability Verification. Am ridicat standardul în ceea ce privește calitatea pentru a îmbunătăți și mai mult fiabilitatea generală, fiind aliniat cu promisiunea noastră de a oferi produse de calitate, de primă clasă consumatorilor noștri din întreaga lume. „

65W Charging Evolution – realme 7 Pro – Cea mai rapidă încărcare a unui telefon cu cameră

Anul acesta, realme a lansat încărcarea SuperDart de 65 W, care este cea mai rapidă tehnologie de încărcare din Europa. Aceasta urmează lansării din 2019 a realme X2 Pro cu una dintre cele mai rapide capacități de încărcare de 50W. realme este pionierul popularizării celei mai rapide tehnologii de încărcare pentru smartphone-uri.

Conducând evoluția încărcării rapide, realme este primul brand de smartphone-uri care aplică 65W SuperDart în același segment de preț pentru a permite mai multor consumatori să experimenteze viteza de încărcare rapidă. Cu SuperDart de 65 W, realme 7 Pro poate încărca până la 13% în doar 3 minute și 100% în 34 de minute, ceea ce face ca smartphone-ul sa aibă cea mai rapidă încărcare din gama sa.

Realme 7 Pro se mândrește cu cea mai recentă configurare a camerei ultra-clare Quad, care cuprinde cea mai recentă cameră principală de 64MP alimentată de senzorul Sony IMX682, un obiectiv de 8MP de 119 grade cu unghi ultra wide, macro și un obiectiv portret B&W și multe alte caracteristici superioare ale camerei. De asemenea, are camera frontală de 32MP cu cea mai înaltă rezoluție a Realme, care poate capta selfie-uri luminoase în condiții scăzute de luminozitate datorită modului său Super Nightscape.

Realme 7 Pro are, de asemenea, un procesor Snapdragon 720G și ecran Fullscreen 6.4 Super AMOLED, oferind o culoare mai bună și o eficiență mai mare a puterii, permițând și amprenta pe ecran. Un dispozitiv perfect pentru fotografii în devenire care doresc să surprindă lumea din jurul lor prin imagini uimitoare și clare, fără a fi condiționați de durata de viață a bateriei.

Realme 7 Pro este disponibil în două opțiuni de culoare Mirror Silver și Mirror Blue. Disponibil în 8GB + 128GB la 1399 RON;

Epic Power. Epic Charge – realme 7 Cel mai puternic telefon mid range

Conceput pentru a fi puternic pentru jocuri, realme 7 este primul dispozitiv din lume care adoptă Helio G95 și obține 300.000 de scor pe Antutu. Dispune de un afișaj Ultra Smooth de 90Hz și atinge un raport ridicat screen-to-body de 90,5%. Toate acestea îl fac o alegere perfectă pentru fanii jocurilor.

Pentru securitatea informațiilor, dispozitivul dispune de senzorul de amprentă lateral, integrat împreună cu recunoașterea amprentelor digitale.

Capacitatea mare a bateriei poate rezolva cu ușurință problema anxietății scăzute a bateriei. Realme 7 a încorporat o mega baterie de 5000 mAh pentru o durată de viață extrem de lungă. Între timp, realme 7 are, de asemenea, 30W Dart Charge, permițând încărcarea de 50% în 26 de minute. Realme 30W Dart Charge adoptă soluții de joasă tensiune și curent ridicat atât pentru siguranță, cât și pentru eficiență.

Realme 7 are, de asemenea, o cameră foto de 48 MP AI Quad, o mulțime de filtre de noapte, precum și o cameră selfie de 16 MP.

Realme 7 este disponibil în două culori – Mist White și Mist Blue. Disponibil în 6GB + 64GB la 949 RON și 8GB + 128GB la 1099 RON

 

Trendsetter al calității

„Toate eforturile sunt făcute de Realme pentru a oferi tinerilor o calitate avansată”, a spus Madhav Sheth. „Aceste eforturi pentru o calitate superioară se aplică și seriei Realme 7, devenind ambele, primele smartphone-uri care au trecut pe deplin verificarea fiabilității smartphone-urilor TüV Rheinland, cu performanțe avansate și design în tendințe.”

Un pas înainte al politicii de garanție

Cu cea mai bună calitate din gama sa, Realme oferă, de asemenea, consumatorilor cel mai bun service din această clasă. Toți consumatorii din seria Realme 7 vor avea o perioadă de garanție de 3 ani. Acesta este cu 1 an mai lung decât oricare alte mărci de smartphone-uri obișnuite.

În plus față de garanția de 3 ani, realme își extinde politica de înlocuire gratuită de la o lună la 2 luni, care este cu 1 lună mai lungă decât alte mărci de smartphone-uri. Cu spiritul său „Dare to Leap”, Realme este profund angajat să ofere consumatorilor cele mai bune standarde de garanție din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE