fbpx

More

  Produsele Kärcher sunt premiate la iF Design și Red Dot Award, două dintre cele mai mari competiții internaționale de design

  Publicat în:

  Kärcher, lider mondial în tehnologia de curățenie, s-a remarcat anul acesta în cadrul celor două competiții internaționale de design și a câștigat patru distincții cu 3 game diferite de produse. Gama SC Deluxe a câștigat iF Design Award, gama VC Cordless a fost câștigătorul competiției Red Dot Award, iar întreaga gamă a aparatelor de spălat cu presiune – de la K2 până la K7 – a fost premiată în ambele competiții.

  Ne bucurăm să vedem că eforturile celor peste 1000 de cercetători și dezvoltatori din echipa Kärcher, care se străduiesc constant să dezvolte cele mai bune soluții pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor, sunt recunoscute la nivel internațional. În aceeași măsură, suntem încântați să putem oferi produse inovatoare consumatorilor din România, ale căror nevoi sunt atât de diverse, de la curățenia la interiorul casei, până la curățenia grădinii, terasei sau chiar a mașinii”, spune Mihaela Dărângă, Director de Marketing al Kärcher România.

  Câștigătorii – produse inovatoare, inteligente, cu design modern și elegant

  În cadrul celor două competiții, experți internaționali au evaluat produsele nominalizate în funcție de o serie de criterii esențiale: ergonomie, inovație, estetică și funcționalitate. Cele trei game de produs Kärcher au fost apreciate de către juriul internațional pentru modalitatea în care îmbină perfect design-ul cu funcționalitatea.

  Gama de produse SC Deluxe a impresionat prin confortul pe care îl oferă utilizatorilor. Design-ul compact și elegant al aparatelor de curățat cu aburi le diferențiază față de alte produse de acest gen și permite utilizatorilor să depoziteze în mod eficient accesoriile aparatului, cablul și furtunul. În plus, afișajul cu LED contribuie la o folosire mai eficientă a aparatului, indicând momentul potrivit de utilizare.

  Aspiratoarele fără fir din gama VC Cordless oferă o experiență impresionantă de utilizare prin design-ul ergonomic ce oferă libertate de mișcare. În plus, funcțiile inteligente ale aparatelor din această gamă, precum golirea recipientului de praf dintr-o singură mișcare sau funcția Boost de facilitare a aspirării, reduc substanțial efortul de curățare. Mai mult, iluminarea cu LED a duzei active pentru podea, ale modelelor VC 6 și VC 7 reprezintă un plus în ceea ce privește aspectul vizual.

  Design-ul modular al noii serii de aparate de spălat cu presiune – de la modelul K2, până la K7 – permite echiparea tuturor aparatelor, indiferent de dimensiuni, cu aceleași piese funcționale, facilitând astfel întreținerea și prelungind durata de viață a acestora.

   

  Aparatele premiate la competiții de design internaționale, disponibile și în România

  Inovația și designul de care beneficiază aparatele Kärcher sunt disponibile și pasionaților de curățenie din România, cât și celor care vor să transforme curățarea casei într-un proces cât mai rapid, mai simplu și mai eficient. Atât produsele din gamele SC Deluxe și VC Cordless, cât și toată gama de aparate de curățare cu presiune (de la K2 până la K7) pot fi găsite atât pe site-ul https://www.kaercher.ro/ , cât și în magazinele fizice Kärcher Center din toată țara.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole