Acasă Tech Gadget Prima săptămână cu Samsung Galaxy Watch 3

Prima săptămână cu Samsung Galaxy Watch 3

Pe lângă Samsung Galaxy Note 20 Ultra ce este oferit în cadrul Orange Smart Phone Tester avem în testare și noul smartwatch de la Samsung, mai exact Galaxy Watch 3 și în rândurile de mai jos vă voi spune impresiile lăsate din prima săptămână cu acest nou device.

Versiunea testat de către noi a smartwatch-ului Samsung este cea ce dispune de tehnologia LTE și eSIM care permite conectarea acestuia la un abonament Orange și de a realiza apeluri fără a fi în prezența telefonului.

Prima interacțiune cu acest ceas mi-a lăsat impresia că este unul premium și că oferă finisaje de calitate, cureaua de piele a acestuia este foarte bine lucrată. Un at aspect ce mi-a plăcut foarte mult la acest Watch 3 este faptul că încă păstrează acea ramă rotativă ce permite să trecem prin aplicații foarte ușor.

Am folosit ceasul atât să răspund unor mesaje scurte și chiar foarte intuitiv pot să zic, permite utilizarea unei tastaturi sau a unui sistem de scriere a literelor. Am putut să conectez și o pereche de căști cu acest ceas și l-am folosit pe post de player fără a mai scoate telefonul din buzunar pentru a căuta o melodie anume sau a schimba melodia.

Cadranele oferite sunt de foarte multe tipuri și ajută la împrospătarea ceasului tot timpul, ce mi-a fost de folos în această săptămână a fost și tracker-ul fitness unde îți ține evidența asupra unor parametrii precum pașii realizați, bătăile inimii și multe altele printre care și somnul. Însă din punctul meu de vedere a fost cam incomod să dorm cu acesta.

Bateria acestuia ține aproximativ 7 zile însă acest lucru depinde de cât de des este folosit și câte notificări vrem să primim. Mai exact dacă activăm mailurile, mesajele și apelurile este posibil să rămânem foarte repede fără baterie. Însă încărcarea este una rapidă și se poate încărca chiar și cu ajutorul telefonului prin intermediul Wireles PowerShare.

În prima săptămână de utilizare a acestui ceas alături de Note 20 Ultra este o combinație perfectă și ne ajută în rutina de  zi cu zi . Mai multe despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Watch 3 urmează curând într-un review mai amânunțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE