PC Garage relansează “Te echipăm Gratuit – Intel Edition”

AcasăTechGadgetPC Garage relansează “Te echipăm Gratuit - Intel Edition”

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”, ce se aplică de data aceasta la achiziţia unei platforme Intel.

Astfel, până pe 13 Decembrie 2020, cei ce vor achiziționa un procesor Intel din generaţia a 9-a și o placă de bază compatibilă din promoţie, vor primi cadou o carcasă Deepcool Matrexx 55.

Din dorinţa de a recompensa fidelitatea clienţilor, PC Garage a făcut o tradiție din aceste campanii, încercând să ofere pasionaților de hardware produse gratuite sau discount-uri atractive. Campania “Te echipăm gratuit” a fost tot timpul diversificată, oferind cadouri variate foarte utile mai ales la construirea unui calculator de la zero, de aceea în actuala ediție sunt în focus procesoarele Intel și plăcile de bază compatibile cu acestea.

Procesoarele Intel de generaţia a 9-a cunoscute și sub denumirea Coffee Lake sunt disponibile într-o gamă variată de modele. Fie că ai nevoie de un procesor puternic pentru randare 3D sau un procesor cu un consum redus de energie la un preț foarte accesibil, generația Coffee Lake dispune de modele care satisfac toate nevoile utilizatorilor. Procesoarele oferă suport pentru memoriile DDR4 și Intel Optane, sunt construite folosind procesul de fabricație de 14nm, iar consumul energetic este unul foarte mic.

Modelele Intel participante la promoţie sunt: https://www.pcgarage.ro/selectie/1748184,1864570,1789716,1748188,1864546,1789712,2048026

Plăcile de bază disponibile în campanie oferă o varietate interesantă, cu o adresabilitate largă. Astfel, cine dorește un sistem office poate opta pentru o placă de bază extrem de accesibilă pe chipset B360 sau B365. La polul opus, pentru pasionații de jocuri video sau pentru utilizatorii care caută performanţă ridicată, sunt disponibile plăci de bază cu chipset Z390.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE