fbpx
More

  NVIDIA Studio sărbătorește Anul Nou Lunar cu artistul Zhelong Xu

  Publicat în:

  Pentru a sărbători Noul An Lunar, Zhelong Xu, aka Uncle Light, a adus zodiacul chinezesc la viață În NVIDIA Studio – modernizând mitologia antică în stilul său personal. Lucrarea, intitulată „Year of the Rabbit” a lui Xu a fost accelerată de placa sa video GeForce RTX 4090, Blender și NVIDIA Omniverse.

   

  Xu a ales să coloreze iepurii în culoarea verde NVIDIA și a aplicat o textură de smarald folosind Adobe Substance 3D Painter. Iluminarea și ocluzia ambientală accelerate de NVIDIA RTX au optimizat obiectele din scenă în foarte scurt timp, permițându-I lui Xu să experimenteze cu texturi, fără effort și rapid cu placa sa video GeForce RTX 4090.

  De asemenea, a beneficiat de avantajele NVIDIA Omniverse, o platformă pentru creare și operare de aplicații metaverse, pentru a-și putea aduce viziunea la viață cu optimizări RTX. Împreună cu GeForce RTX 4090, Xu a putut să testeze o serie de efecte de lumina și a accelerat fluxul de lucru, ducând lucrarea la capat.

   

  Poți afla mai multe detalii din  postarea de blog În NVIDIA Studio sau poți afla mai multe despre arta lui Zhelong Xu de pe ArtStation.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole