Nokia 215 și 225 lansate pe piață, la un preț accesibil

Acasă Tech Mobile Nokia 215 și 225 lansate pe piață, la un preț accesibil

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță lansarea Nokia 215 4G  și Nokia 225 4G– cele mai noi telefoane clasice din portofoliul Nokia. Ambele terminale dispun de conexiune 4G, pentru o calitate înaltă a apelurilor realizate în rețelele VoLTE, navigare pe social media și jocuri multiplayer, într-un pachet accesibil. Nokia 215 4G este un telefon fiabil, atât datorită design-ului, cât și funcțiilor moderne esențiale, beneficiind totodată de conexiune 4G. Iar pentru acei utilizatori care vor mai mult, Nokia 225 4G dispune de o cameră foto pentru a surprinde rapid momentele importante, o tastatură premium și taste cu funcții speciale, care fac ca navigarea și tastarea să devină mai precise. Acestor aspecte li se alătură finisajele strălucitoare și rezistente, similare celor de pe smartphone-urile Nokia. Cu o autonomie semnificativă a bateriei și funcții de entertainment, precum jocuri sau radio FM, Nokia 215 4G și Nokia 225 4G îmbină fiabilitatea telefoanelor Nokia clasice cu funcțiile și design-ul contemporan.

 

„Fiind lideri pe piața telefoanelor mobile clasice, știm care sunt acei utilizatori care au nevoie să fie conectați. Iar pe măsură ce rețelele continuă să se dezvolte, considerăm că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că utilizatorii sunt mereu la curent cu ce se întâmplă în mediile online, indiferent de buget. Prin introducerea rețelelor 4G pentru telefoanele Nokia 215 și 225, progresăm în misiunea de a oferi conexiune la un preț accesibil utilizatorilor care au cea mai mare nevoie de acest lucru – miliardelor de oameni care sunt deconectați. Astfel, consolidăm strategia de a oferi toate funcțiile esențiale și un nivel înalt de fiabilitate, la un preț avantajos. Ambele telefoane dispun de un design ergonomic, modern, dar familiar, răspunzând totodată nevoilor diverse ale utilizatorilor noștri, oferindu-le mai multe opțiuni.”, a declarat Juho Sarvikas, CPO HMD Global.

 

Utilizatorii pot profita de avantajele tehnologiei 4G

Cu noile Nokia 215 4G și Nokia 225 4G, utilizatorii pot profita din plin de avantajele conexiunii 4G fără costuri considerabile. Apelurile de înaltă calitate VoLTE, navigarea web, jocurile multiplayer, social media, devin posibile cu 4G – dar într-un pachet accesibil.

 

Nokia 215 4G – îmbunătățit cu 4G

Nokia 215 4G va rezista la șocurile zilnice, fiind totodată un telefon fiabil, cu o autonomie considerabilă a bateriei. Este un telefon ușor de folosit, cu o tastatură receptivă, soft-touch, butoane mari, margini easy-grip și spate curbat. Mai mult, dispune de radio FM wireless, de clasicul Snake sau de jocuri try-and-buy precum Crossy Road, dar și de funcții pentru îmbogățirea vocabularului, precum English with Oxford (Origin Data).

Nokia 225 4G – un design premium cu avantaje 4G

Tastatura premium performantă și tastele cu funcții speciale ale Nokia 225 4G fac ca utilizarea telefonului să fie precisă, iar marginile confortabile și spatele curbat fac ca acesta să fie ușor de ținut în mână. Design-ul telefonului este unul robust, însă cu un aspect premium, datorită finisajelor strălucitoare, rezistente. Mai mult, bateria de 1150mAh asigură utilizatorii că telefonul este unul pe care se pot baza. De asemenea, camera foto, funcția de radio FM wireless, aplicația de Facebook sau jocurile populare în regim try-and-buy, precum Crossy Road sau Racing Attack, le vor oferi acestora motive de entertainment ore în șir.

Preț și disponibilitate

  • Nokia 225 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii noiembrie, în culoarea Negru, la prețul recomandat de 229 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Noua gamă Blade 15 de la Razer a fost...

Razer este unul dintre cele mai bune și populare branduri de gaming, iar acesta vine cu cele mai noi produse pentru aceștia. Astăzi Razer...

Razer lansează mouse-ul Viper Ultimate Cyberpunk 2077

Realizat în colaborare cu CD PROJEKT RED, mouse-ul Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition este companionul perfect pentru jucătorii care abia așteaptă să se...

Motorola lansează în România noul Moto G9 Play

Motorola anunță lansarea noului moto g9 play, un smartphone care reușește să încorporeze unele dintre cele mai puternice specificații tehnice, care vor schimba modul...