<

Dezbatere organizată pe 24 august despre proiectul de lege a implementării rețelelor 5G

AcasăEvenimenteDezbatere organizată pe 24 august despre proiectul de lege a implementării rețelelor...

Astăzi Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor organizează în data de 24 august la ora 10:00 o dezbatere de tip videoconferință ce este publică și are la bbază proiectul de Lege privind adoptarea măsurilor despre condițiile de implementare a rețelelor 5G unde am scris și noi în acest articol despre cât de stângace au fost făcute și comparația acestora cu cele ale Germaniei.

Aparent MTIC (Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor) a decis să facă acest lucru, cel mai probabil datorită presiunilor atât celor ce doresc să participe la implementarea 5G dar și a presei criticândui dur.

Avem și  anunț oficial ce poate fi accesat aici unde există, o ordine de zi a ședinței ce va cuprinde următoarele puncte :

• prezentarea proiectului de act normativ;
• prezentarea și discutarea observațiilor și propunerilor referitoare la proiectul de act normativ

Cât și o serie de pași pentru cei ce doresc să participe la această ședință și chiar să pună o serie de întrebări sau să ofere sugestii asupra acestor implementări. Pentru cei intresați se pot înscrie aici și pentru a vedea tot anunțul pot accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE