More

  Au apărut primele concepte ale lui iPhone 12

  Publicat în:

  Următoarea generație de iPhone a gigantului Apple este mult așteptată de către toată lumea, însă Apple nu a dezvăluit foarte multe detalii despre acesta, dar deja au început să apară imagini de tip „concept” ce sunt bazate pe diferite zvonuri sau alte informații mai vechi scăpate pe internet. Conceptele realizate sunt pentru modelel standard și plus.

  Această randare a fost realizat de către un leaker foarte cunoscut și un canal de Youtube ce creează concepte de telefoane ce nu au ieșit încă. Prin acest clip video putem vedea două dispozitive ce vor avea un ecran neîntrerupt. Iar rama este mai groasă deoarece vor fi implementate atât sitemul Face ID cât și camera frontală a dispozitivului.

  Apple Iphone 12 Concept
  Apple iPhone 12 Concept

  Asta reiese că Touch ID nu va apărea prea curând pe smartphone-urile Apple, acest concept realizat ne readuce aminte de vechi modele precum iPhone 4 și 5 câ și iPad Pro . Însă alte zvonuri spun că acest concept este posibil să fie păstrat pentru anul următor deoarece Apple vrea să scoată mufa de încărcare și să fie bazat în întregime pe tehnologia wireless.

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related