Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business

AcasăTechHuawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business

Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business, și anume: OptiXtrans DC908, SmartLi UPS, împreună cu generația următoare de OceanStor Dorado și AirEngine Wi-Fi 6 pentru anul 2020, în cadrul Conferinței de Transformare Digitală a Industriilor, care a putut fi urmărită LIVE prin tehnologia livestream, în întreaga lume. Aceste produse au apreciate și recomandate la scară largă de organizații și clienți, pentru performanțele extraordinare, capacitatea și viteza foarte mari, dar și durata de funcționare îndelungată, prin care vin în întâmpinarea nevoilor clienților cu aceste inovații unice.

 

HuaweiOptiXtrans DC908 realizează rețele de interconectare a centrelor de date (Data Center Interconnect – DCI), cu lățime de bandă foarte mare și arhitectură simplificată.

Oferă capacitate mărită, de 800 Gbit/s pe lungime de bandă, putând astfel suporta o configurație flexibilă între 100G și 800G, și tehnologie Super C+L, ce va rezista probei timpului, ajungând la 220 lungimi de bandă. Acest produs inovator ajută clienții să facă față cu ușurință provocărilor constând din fluxuri masive de date, caracteristice erei tehnologiilor de tip cloud, să reducă în permanență costul per bit, să maximizeze valoarea fibrelor optice, iar clientul să obțină profitabilitate pentru investițiile realizate.

UPS SmartLi de la Huawei digitalizează energia prin funcțiile ”always on”, este ușor de folosit și aduce valoare adăugată.

SmartLi este extrem de fiabil și mereu activ, acesta permite o instalare la cerere și foarte ușor în folosirea lui. Iar datorită tehnologiei Li-ion are o durată mai mare de până la 15 ani.

OceanStor Dorado de ultimă generație, stocare inteligentă pe tehnologie flash, recomandată de ESG Lab.

Dispozitivul de ultimă generație de stocare inteligentă de tip flash de la Huawei, utilizat ca platformă cu viteză foarte mare de la un capăt la altul, îi asigură nivelul de lider în domeniu cu 20 de milioane IOPS, cu o latență de 0,1ms.

Bazat pe tehnologia 5G de la Huawei, AirEngine Wi-Fi 6 devine primul dispozitiv Wi-Fi din domeniu cu o viteză maximă de peste 100Gbps.

Huawei a lansat seriile AirEngine 8700, AirEngine 6700 și AirEngine 5700 pentru a acoperi toate scenariile de aplicații în interior și în aer liber. Rata de interfață aeriană pentru AirEngine 8760 ajunge la 10,75 Gbit/s, o valoare dublă față de următoarea cea mai bună ofertă din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE