HUAWEI FreeBuds 4i a obținut certificarea Smart Green

AcasăTechGadgetHUAWEI FreeBuds 4i a obținut certificarea Smart Green

Huawei Consumer BG a obținut pentru căștile HUAWEI FreeBuds 4i certificarea Smart Green Medal din partea SGS. O organizație recunoscută la nivel internațional de inspecție, evaluare, testare și certificare. Certificatul indică faptul că HUAWEI FreeBuds 4i a atins nivelul de lider în industrie în ceea ce privește standardele de protecție a mediului, sănătate și siguranță.

 

În 2020, căștile vârf de gamă ale Huawei, HUAWEI FreeBuds Pro, au primit prima medalie Smart Green din lume emisă de SGS.

Căștile TWS le permit utilizatorilor să se bucure de mai mult confort, de o baterie care durează până la 10 ore de redare continuă sau chiar 22 de ore de autonomie alături de cutia de încărcare.

Dar și de tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC), la prețul de 399 lei, oferind astfel un excelent raport calitate preț.

Experții de la SGS au respectat cerințele Smart Green Medal și au evaluat riguros căștile din prisma a cinci dimensiuni. Siguranța materialelor, a ascultării, siguranța la purtare.

HUAWEI FreeBuds 4i au o diafragmă din polimer PEEK + PU ușoară și flexibilă pentru a oferi o experiență de purtare mai confortabilă.

Pentru HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei a optimizat anularea zgomotului în cazul unora dintre cele mai frecvente scenarii de utilizator și locații din viața de zi cu zi. Cum ar fi centrele comerciale, autobuzele, gările și birourile.

S-au realizat calibrări suplimentare pentru a aborda zgomotele tipice. În acest fel, performanța de anulare a zgomotului a fost îmbunătățită.

Pentru a obține anularea activă a zgomotului, acestea folosesc microfoane care detectează zgomotul ambiental și generează o undă sonoră inversă pentru reducerea acestuia.

HUAWEI FreeBuds 4i dispun și de modul Awareness, care le oferă utilizatorilor ocazia să audă ceea ce se întâmplă în jur fără să își scoată căștile. Așadar, printr-un simplu gest de apăsare a uneia dintre căști.

În ceea ce privește siguranța la radiații, valoarea SAR a HUAWEI FreeBuds 4i este mai mică de 40% din standardul SAR internațional pentru a proteja sănătatea consumatorilor.

Durata de viață a bateriei HUAWEI FreeBuds 4i este, de asemenea, proiectată urmând cele mai înalte standarde de siguranță pentru a proteja sănătatea utilizatorilor.

Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă oferă 4 ore de divertisment audio după o încărcare de doar 10 minute. Astfel încât utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la nivelul bateriei atunci când se deplasează.

Noile căștile se conectează cu ușurință la toate smartphone-urile și oferă cea mai bună experiență audio, fiind compatibile cu toate sistemele de operare, inclusiv iOS și Android.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE