Huawei anunță noul Huawei Mate X2 în China

AcasăTechMobileHuawei anunță noul Huawei Mate X2 în China

Huawei a anunțat lansarea pe piața din China a noului HUAWEI Mate X2, cel de-al treilea dispozitiv cu ecran pliabil. Astfel, compania demonstrează încă o dată strategia sa pe termen lung, bazată pe investiții în inovație și cercetare.

Huawei Mate X2 experiențe noi

Smartphone-ul facilitează experiențe noi și imersive pentru consumatori, atât datorită designului îmbunătățit Falcon Win., Cât și combinației dintre cele mai inovatoare soluții în materie de software și hardware. Precum camera Ultra Vision Leica Quad, sistemul stereo cu două difuzoare și procesorul Kirin 9000 5G.

Acesta dispune de un design compact indiferent dacă se află în modul smartphone sau în cel tabletă. Afișajul generos oferă o experiență de vizionare remarcabilă – ecranul interior flexibil cu diagonala de 8 inci fiind unul dintre cele mai mari de pe piață.

De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un strat nano-optic controlat magnetic pentru a minimiza reflexia. Acesta funcționează perfect cu ecranul OLED de 6,45 inci din exterior.

Structură din oțel și fibră de carbon

Face ca acest dispozitiv să fie foarte rezistent, ușor și robust. Totodată, HUAWEI Mate X2 este prevăzut cu o altă inovație din industrie. O balama multidimensională care a fost perfecționată de-a lungul a peste cinci ani.

Aceasta face ca dispozitivul să se plieze perfect cu un spațiu aproape imperceptibil, minimizând cutele de pe ecranul exterior atunci când este desfășurat.

Echipat cu sistemul de camere Leica, le permite utilizatorilor să realizeze fotografii de o claritate incredibilă. În orice moment al zilei. Incluzând o cameră supersensibilă de 50MP. Capacități FullFocus Auto Pixel Octa PD, o cameră foto 10x, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP și o cameră Ultra Vision Leica Quad pentru autoportrete.

Noul HUAWEI Mate X2 duce arta fotografiilor la nivelul următor. În ceea ce privește sunetul, HUAWEI Mate X2 este complet echipat pentru a fi un studio de înregistrări portabil, datorită sistemului stereo cu două difuzoare.

Alimentat de un procesor Kirin 9000, acesta oferă performanțe excelente, eficiență energetică și conectivitate de mare viteză. HUAWEI Mate X2 are, de asemenea, un nou sistem de antene inteligente care asigură o recepție puternică a semnalului pentru o experiență optimă a utilizatorului.

Totodată, noul dispozitiv purtabil este prevăzut cu o baterie generoasă de 4500mAh compatibilă cu 55W HUAWEI SuperCharge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE