Garmin lansează Rallly pedalele cu senzori de putere

AcasăTechGadgetGarmin lansează Rallly pedalele cu senzori de putere

Garmin anunță lansarea seriei de contoare de putere Rally. Acestea măsoară puterea totală, cadența echilibrul stânga/dreapta și alte metrici dinamice, pentru curse pe asfalt sau munte.

 

Testate cu rigurozitate, pedalele sunt acum compatibile cu SHIMANO SPD-SL și SPD pentru curse pe asfalt și off-road.

Știm că cicliștii se antrenează pentru a-și îmbunătăți performanțele în fiecare zi, astfel că am creat un power meter pe care se pot baza pentru a-și atinge obiectivele. Pedalele Rally au trecut prin teste riguroase pentru a ne asigura că oferă un design superior, dar și informații pe care cicliștii le pot folosi și analiza pentru a-și duce performanțele la următorul nivel.”, spune spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Rally este disponibil în versiunea cu unul și doi senzori:

 

  • Rally RS100 și Rally RS200, creat pentru curse pe asfalt, compatibile cu SHIMANO SPD-SL
  • Rally XC100 și Rally XC200, pentru curse off-road, compatibile cu SHIMANO SPD
  • Rally RK100 și Rally RK200, pentru curse pe asfalt, compatibile cu LOOK KEO

 

Datorită sistemului de senzori, Rally oferă date clare și de încredere pentru fiecare sesiune de antrenament. Cu ajutorul pedalelor cu doi senzori – Rally RK200, Rally RS200 și Rally XC200 cicliștii pot vedea separat metricile pentru pedala stângă și cea dreaptă.

Prin măsurarea cadenței, puterii totale, balanței stânga-dreapta și dinamicilor avansate de ciclism. Pedalele cu dublu senzor le arată cicliștilor unde și cum produc mișcarea, pentru a-și putea înțelege punctele forte.

Dar și pe cele slabe. Pedalele monitorizează de asemenea timpul petrecut șezut sau în picioare, pentru ca fiecare ciclist să-și poată înțelege poziția și presiunea aplicată.

Modelele cu un singur senzor, Rally RK100, Rally RS100 și Rally XC100, folosesc forțele detectate de pedala stângă pentru a măsura cadența și puterea și pot fi upgradate cu ușurință la sistemul cu doi senzori.

Cicliștii pot sincroniza Rally cu dispozitivele Edge compatibile, dar și cu aplicația Garmin Connect. Pentru upload de date și update-urile de software. Rally este de asemenea compatibil cu platforme de antrenamente de interior, precum aplicația Tacx Training, Zwift, TrainerRoad și altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE