Galaxy Tab S7 și S7+ vine cu noi actualizări și experiențe imersive

AcasăTechGadgetGalaxy Tab S7 și S7+ vine cu noi actualizări și experiențe imersive

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt tablete versatile, concepute pentru a oferi experiențe de utilizare. Fără întreruperi, atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

 

După seria de actualizări pentru îmbunătățirea ecosistemului Galaxy, introduse luna trecută pe Galaxy Tab S7 și S7+. Alte noi actualizări interesante așteaptă să fie lansate pentru a le oferi utilizatorilor experiențe și mai plăcute cu S Pen-ul și Galaxy Buds Pro.

Mai multe posibilități cu S Pen-ul

Ca parte dintr-o actualizare de software care va fi lansată în primul trimestru al anului 2021, utilizatorii se vor putea bucura acum de experiențe fără întreruperi cu S Pen-ul.

Zonele de casete text, prevăzute în mod convențional cu tastatură:

– precum bara de search

– vor putea fi acum completate direct cu S Pen-ul.

aPractic, se va putea face convertirea textului scris de mână cu S Pen-ul, în text digital în mod instantaneu, inclusiv semnele de punctuație – pentru a pune spațiu între cuvinte, se poate desena pur și simplu un „v”, iar pentru a conecta cuvintele separate, se poate desena „⌒”.

Pentru experiențe cât mai naturale de luare a notițelor în aplicația Samsung Notes, o nouă funcție de scriere va fi introdusă. De asemenea, ca parte a acestei viitoare actualizări de software. Odată selectată, opțiunea „Pen to text” va permite notarea cu scriere de mână. Care va fi convertită instantaneu în text digital.

Disponibilă în peste 80 de limbi și capabilă să detecteze orice punctuație și spațiere, opțiunea „Pen to text” .

Snap, Scanare și Editare direct în Samsung Notes

Utilizatorii care foloseau tabletele pentru scanarea documentelor, acum pot folosii direct Camera pentru scanare

Ca parte a celei mai recente actualizări, acest instrument tocmai a fost îmbunătățit pentru a putea fi accesat mult mai ușor de cei care doresc să scaneze și să editeze un document în Samsung Notes. Utilizatorii trebuie să apese pictograma „Atașați” din aplicație, apoi documentul se poate scana și pot lua notițe direct pe acesta.

Sunet multi-dimensional cu noua funcție 360 Audio

 

Introdusă odată cu Galaxy Buds Pro, funcția 360 Audio permite un sunet surround de 360 ​​de grade în momentul vizionării videoclipurilor.

Senzorul inteligent de urmărire a mișcării va identifica direcția sunetului media pe parcursul vizionării conținutului video .

În sincronizare cu mișcările capului, volumul sunetului din căști se va regla automat pentru o experiență mai bună.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE