Flagship-ul realme „Race” va avea Snapdragon 888

AcasăTechMobileFlagship-ul realme "Race" va avea Snapdragon 888

La Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2020, realme anunță că va fi unul dintre primii producători care vor aplica Snapdragon 888, cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm.

Noul flagship al realme va fi numit „Race” alimentat de Snapdragon 888, iar numele său de cod „Race” arată că flagship-ul va veni cu viteză rapidă și performanță ridicată.

 

CEO-ul realme Sky Li a declarat în discursul său video de la Tech Summit 2020 că Qualcomm a fost întotdeauna unul dintre cei mai importanți parteneri ai realme. realme a început deja dezvoltarea „Race” în urmă cu câteva luni, realme va livra din nou un produs care va depăși așteptările utilizatorilor din întreaga lume.

 

realme, marca de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, a lucrat îndeaproape cu Qualcomm încă de la începuturi pentru a oferi zeci de smartphone-uri puternice și de înaltă calitate consumatorilor din întreaga lume, din era 4G până în era 5G. În 2020, realme a fost unul dintre primii producători care a folosit platformele mobile Qualcomm Snapdragon 865 și 765G. Realme X50 Pro 5G cu Snapdragon 865 și realme X50 5G cu Snapdragon 765G au fost recunoscute pe scară largă de piețele din întreaga lume.

Platforma mobilă Snapdragon 888 5G, cu performanțele sale puternice și capabilitățile de top 5G, a extins noi posibilități pentru dezvoltarea noului flagship realme „Race”, în special în ceea ce privește capacitățile de jocuri, video și comunicare, împingând experiența utilizatorului la un nou nivel și devenind motorul puternic pentru noul flagship al realme. Pe drumul „Dare to Leap”, realme va colabora cu Qualcomm pentru a depăși așteptările și a aduce o experiență de performanță extremă 5G tinerilor utilizatori din întreaga lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE